Sant Medir, els Serveis Socials i el nombre de cotxes, temes destacats de la setmana

Repàs de les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Sant Medir s'ha fet sentir a Sant Cugat durant aquesta setmana, i és que el municipi ha celebrat el sant d'un dels seus copatrons durant aquesta setmana. A més, durant aquests últims 7 dies hem conegut les ajudes que dota els Serveis Socials i el descens en el nombre de cotxes a Sant Cugat per primer cop en 30 anys.

Amb això, obríem l'actualitat setmanal amb el nombre de santcugatencs que reben ajuda de Serveis Socials, en un dilluns en el qual Sant Cugat es tenyia de blanc per una nevada i en el qual l'habitatge, el canvi de govern i el pressupost centraven el ple Estat de la Ciutat a Sant Cugat, un ple en el qual Mireia Ingla reivindicava la tasca feta pel govern d'ERC, PSC i CUP durant aquest mandat.

Més info: Més de 13.000 santcugatencs reben ajuda de Serveis Socials

Pel que fa a dimarts, la llista electoral d'ERC Sant Cugat per a les pròximes eleccions municipals era la notícia d'obertura del dia, en un dimarts en el qual presentàvem el llibre Sense càstig: Deu crims impunes dels periodistes Tura Soler i Jordi Grau i en el qual Sant Cugat era escenari de l'acte d'homenatge a tots els Mossos d'Esquadra jubilats. L'Ajuntament, a més, presentava el seu programa d'actes pel Dia de la Dona.

Més info: Habitatge, canvi de govern i pressupost centren el ple Estat de la Ciutat a Sant Cugat

De cara el dimecres, el descens del nombre de cotxes a Sant Cugat era la notícia d'obertura del dia, un dimecres en el qual un centenar de treballadors de Grifols protestava contra els acomiadaments i en el qual l'EMD Valldoreix liquidava el pressupost 2022 amb un resultat positiu de 7 milions d'euros.

Més info: El número de cotxes a Sant Cugat cau per primera vegada en 30 anys

El repàs històric de fotografies de l'aplec de Sant Medir a Sant Cugat era la notícia d'obertura del dijous, un dijous en el qual el PP Sant Cugat presentava el seu portaveu, Álvaro Benejam, i en el qual Escarré substituïa a Martín com a inspector en cap de la policia local de Sant Cugat.

Més info: Repàs històric de fotografies de l'aplec de Sant Medir a Sant Cugat

Ja el divendres 3 de març, l'Aplec de Sant Medir va ser el gran protagonista de l'actualitat diària, en un aplec en el qual tradició i cultura popular s'agafaven de la mà. A més, durant el cap de setmana, coneixíem el descens en el nombre d'aturats de Sant Cugat.

Més info: Tradició i cultura popular es donen la mà durant l'Aplec de Sant Medir

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem