L'Estat no s'oblida de Sant Cugat

Davant l’actual context econòmic marcat per la crisi, el govern de Mariano Rajoy està fent front a l’herència rebuda del govern sortint (hem de recordar que només durant l’any 2011 el govern de Zapatero es va gastar 90.000 milions d’euros més del que va ingressar), i acaba de presentar el pressupost més auster de la democràcia. És evident que tenim un problema causat per la irresponsabilitat d’uns governants que durant massa temps van estirar més el braç que la màniga i ara l’hem de solucionar.

Sobte, per tant, escoltar crítiques d’aquells que han tingut molt a veure amb la situació actual, ja que per acció o per omissió, van permetre en el seu moment amb els seus vots investidures, aprovacions de pressupostos o diferents lleis, posant en risc l’estabilitat del país com ara s’està demostrant. Potser es pensen que al President del Govern i als seus ministres els hi agrada haver de realitzar ajustos pressupostaris per tal de poder pagar el deute que un govern anterior ens ha deixat, en un exercici de responsabilitat que alguns no van tenir mai.

Tot i això, i als ajustos que s’han hagut de realitzar, el Projecte de Pressupostos Generals de l’Estat recull una partida de 271.000 euros destinada a poder finalitzar les obres de rehabilitació del Celler Cooperatiu, una obra que ja s’havia projectat durant l’anterior govern del Partit Popular i que per fi veurà la seva finalització.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem