El Barça, l'Espanyol i el Girona, els atractius del Torneig Solidari Vicente Ferrer

El campionat de futbol 7, amb 12 clubs i 30 equips, l'organitza el Sant Cugat Futbol Club el dissabte 10 de febrer

El FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Girona FC, clubs de la Primera Divisió de futbol, seran els principals atractius del cinquè Torneig Solidari Vicente Ferrer - Sant Cugat FC de futbol 7, que es farà el pròxim dissabte, 10 de febrer, de 9 a 20 hores. També hi prendran part l'ASL Japan del Japó, el CF Reus Deportiu, el Club Gimnàstic de Tarragona, la UE Vilassar de Mar, el Club Gimnàstic Manresa, el CF Mollet UE, el CF Igualada, l'Aqua Hotel FC de Calella i el Sant Cugat FC.

El campionat es jugarà durant tot el dia a la ZEM Jaume Tubau, i de 9 a 14 hores, a la ZEM La Guinardera (només s'hi jugarà en categoria aleví). Les categories del torneig, amb 12 clubs i 30 equips, són prebenjamí, benjamí i aleví de segon any, amb 10 equips per categoria. La final prebenjamí es jugarà a les 18.10 hores i les finals benjamí i aleví, a les 18.40 hores. Els guanyadors de l'última edició del 2017 van ser el FC Barcelona, en les categories benjamí i prebenjamí, i el RCD Espanyol, en aleví. A banda de la competició, també hi haurà una activitat en què l'objectiu serà introduir la pilota en uns forats, a través de xuts.

Joel Bravo, responsable del torneig i coordinador dels equips alevins del Sant Cugat FC, ha assenyalat que serà una jornada esportiva, "amb els equips més competitius de Catalunya", i solidària, "en la que intentarem recaptar el màxim de diners pel Campus Sant Cugat a l'Índia".

La recaptació, pel 6è Campus Sant Cugat a l'Índia

La recaptació de les inscripcions d'aquest torneig de caràcter solidari seran per finançar part del viatge dels entrenadors del Sant Cugat FC, que del 13 al 26 de juliol, participaran en el 6è Campus Sant Cugat a l'Índia, a Anantapur. El Sant Cugat FC espera recaptar uns 6.000 euros, gràcies també al sorteig de diferents productes cedits pel FC Barcelona i el RCD Espanyol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem