El Sopar Solidari Campus Sant Cugat Índia uneix l'emocionalitat i la música

La segona edició d'aquest sopar benèfic reuneix 220 persones, gairebé el doble que el 2015, amb la brillant actuació del músic Alejandro Abad

La solidaritat de quatre clubs de Sant Cugat i la música del productor, compositor i cantautor santcugatenc Alejandro Abad, s’han unit aquest divendres, 1 d’abril, en el segon Sopar Benèfic Solidari Campus Sant Cugat Índia en una fórmula màgica que ha emocionat a les 220 persones que han omplert el vestíbul del Teatre-Auditori.

Durant el sopar, que gairebé ha doblat l’assistència del 2015, s’ha explicat el projecte del Campus Sant Cugat Índia 2016.

Tres clubs més

Entrenadors i presidents del clubs, a l'acte FOTO: Àlex López Puig

La principal novetat d'aquesta quarta edició és que tres clubs més de la ciutat s'han involucrat en el projecte. Són la Unió Esportiva Sant Cugat, el Qbasket Sant Cugat i el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco.

Aquesta iniciativa solidària també compta amb la col·laboració d'enguany del Junior FC i l'Europa Internacional School, que hi podrien participar en els pròxims anys. La Unió Ciclista Sant Cugat s’hi podria sumar en l’edició del 2017.

L'objectiu del sopar ha estat el de recaptar fons per finançar part del viatge de la trentena d’entrenadors i entrenadores (15 de futbol i 15 de bàsquet) que viatjaran a Anantapur (Índia). La quarta edició del Campus Sant Cugat Índia tindrà lloc del 15 al 29 de juliol, amb l'objectiu de formar als nens i nenes de la Fundación Vicente Ferrer en els esports de futbol i bàsquet.

Garcia: "És un projecte de club transformat en un projecte de ciutat"

Amb les seves cançons, Alejandro Abad ha emocionat als assistents FOTO: Àlex López Puig

Jaume Garcia, directiu responsable de la comissió esportiva del Sant Cugat Esport FC i coordinador del Campus Sant Cugat Índia, ha assenyalat en els parlaments que aquest “és un projecte integrador. És un projecte de club transformat en un projecte de ciutat. Sant Cugat s’ha de sentir orgullós d’aquest projecte i ens hi hem de comprometre tots plegats perquè aquest projecte creixi i es faci gran. Volem que s’hi afegeixin més clubs i més esports i que cada any siguem més i més. Com més siguem, més força tindrà aquest projecte”.

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC, ha assenyalat que “no solament hem mantingut el campus, amb el que costa, sinó que l’hem millorat. Atenent a una petició de la Fundación Vicente Ferrer hem aconseguit que un nou esport, el bàsquet, se sumi al projecte”.

Rovira: "Els entrenadors del campus sou uns privilegiats"

Eloi Rovira, regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Sant Cugat, ha assegurat que “som una ciutat solidària. A Sant Cugat l’esport no és només activitat física i competicions, és educació, formació, valors i solidaritat”. Rovira ha explicat a la trentena d’entrenadors que faran els campus de futbol i bàsquet a Anantapur que “sou uns privilegiats. Els beneficis que aportareu als nens i nenes de l’Índia no té preu”.

El sopar Benèfic també ha comptat amb la presència de Miquel Lladó, entrenador santcugatenc de futbol que en els últims anys treballa per la Fundación Vicente Ferrer a Anantapur.

Samarretes de Juan Carlos Navarro i Víctor Álvarez

En la part final de l’acte s’ha sortejat una samarreta del RCD Espanyol signada per Víctor Álvarez i s’ha subhastat una samarreta del FC Barcelona de bàsquet de Juan Carlos Navarro i una del Campus Sant Cugat Índia, signada també per Juan Carlos Navarro.

Es farà un videoclip del campus

El sopar solidari ha comptat amb l’actuació desinteressada del santcugatenc Alejandro Abad, amb més de 33 milions de còpies venudes en tot el món. Abad, que ha emocionat als assistents amb les seves cançons, ha explicat que “farem un videoclib del campus. Pot ser alguna cosa molt bonica”.

El Sant Cugat Esport FC, pioner

Aquest campus formatiu solidari a l'Anantapur el va posar en marxa l'any 2013 el Sant Cugat Esport Futbol Club i durant tres edicions ha estat el Campus SantCu-Índia.

La presentació del quart Campus Sant Cugat Índia es va fer el dilluns 1 de febrer, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquesta iniciativa solidària compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem