El Futbol Sala Sant Cugat de Manel Muñoz inicia la pretemporada

El primer equip comença a rodar el dilluns 21 d'agost, estrenant el nou pavelló de la ZEM La Guinardera

El primer equip del Futbol Sala Sant Cugat inicia la pretemporada aquest dilluns, 21 d'agost, estrenant el nou pavelló de la ZEM La Guinardera. Ho faran els 10 jugadors que, respecte a la campanya anterior, la 2016-2017, continuen a l'equip. Són els porters Carlos Leon i Dani Chueca, i els jugadors Enric Sánchez, Xaus, Chusi, Willy, Alex Quilez, Sergi Pros, Biel i Víctor Fortea.

3 cares noves

Després de les baixes importants de Jordi Palau (porter) i Adrià Peiró (jugador), el club ha fet 3 incorporacions. Són el santcugatenc Marc Torre, ala-tanca procedent del FSC Gràcia, de Divisió d'Honor Catalana; el tanca Gonzalo Sagnier, del juvenil A del CE Jesús-Maria Sant Gervasi, de la Lliga Nacional, i l'ala-pivot Edgar Sánchez (CFS Cerdanyola 2006, de Primera Catalana).

Però l'entitat que presideix Jordi Palau continua demostrant la seva ferma aposta per la pedrera i el tanca Josep Puig, que aquesta temporada 2016-2017 ha jugat al juvenil A, fa el salt al primer equip. D'altra banda, el tècnic del sènior A, Manel Muñoz ha convocat als jugadors del sènior B, Bernat González (ala-tanca) i Jordi Magrià (ala), perquè iniciïn la pretemporada amb el primer equip.

Manel Muñoz, que aquesta temporada 2016-2017 ha ascendit el juvenil A del FS Sant Cugat a Divisió d'Honor, s'estrena a la banqueta del primer equip en substitució de Jaime Martínez. A l'equip tècnic de Muñoz hi haurà Aitor Losala, Marta Colomé, Javi Sartro i Juan López.

4 partits de pretemporada

Abans de començar la lliga de 3a Nacional, els vermell-i-negres jugaran 4 partits de preparació, tots a la ZEM La Guinardera. Ho faran contra l'Esparreguera CFS (grup 2 de 3a Nacional), el dissabte 2 de setembre; el CFS Eixample (Divisió d'Honor Catalana), el dijous 7 de setembre; el Club Natació Sabadell (2a Nacional B), el dissabte 9 de setembre, i el CCR Castelldefels-Colegio Santo Ángel (2a Nacional B). El FS Sant Cugat també té previst jugar un partit el dijous 14 de setembre, però encara no s'ha tancat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem