El Futbol Sala Sant Cugat iniciarà la pretemporada el 21 d'agost a la Guinardera

El primer equip ja sap quins seran els seus rivals la pròxima temporada 2017-2018

El primer equip del Futbol Sala Sant Cugat iniciarà la pretemporada el dilluns 21 d'agost al nou pavelló de la ZEM La Guinardera, amb tres fitxatges però apostant, una temporada més, pels jugadors formats al club. Abans de començar la lliga de 3a Nacional, els vermell-i-negres jugaran 4 partits de preparació, tots a la ZEM La Guinardera. Ho faran contra l'Esparreguera CFS (grup 2 de 3a Nacional), el dissabte 2 de setembre; el CFS Eixample (Divisió d'Honor Catalana), el dijous 7 de setembre; el Club Natació Sabadell (2a Nacional B), el dissabte 9 de setembre, i el CCR Castelldefels-Colegio Santo Ángel (2a Nacional B). El FS Sant Cugat també té previst jugar un partit el dijous 14 de setembre, però encara no s'ha tancat.

3 fitxatges

Després de les baixes importants de Jordi Palau (porter) i Adrià Peiró (jugador), el club ha fet 3 incorporacions. Són el santcugatenc Marc Torre, ala-tanca procedent del FSC Gràcia, de Divisió d'Honor Catalana; el tanca Gonzalo Sagnier, del juvenil A del CE Jesús-Maria Sant Gervasi, de la lliga Nacional, i l'ala-pivot Edgar Sánchez (CFS Cerdanyola 2006, de Primera Catalana).

Josep Puig fa el salt al primer equip

Però l'entitat que presideix Jordi Palau continua demostrant la seva ferma aposta per la cantera i el tanca Josep Puig, que aquesta temporada 2016-2017 ha jugat al juvenil A, fa el salt al primer equip. D'altra banda, el tècnic del sènior A, Manel Muñoz ha convocat als jugadors del sènior B, Bernat González (ala-tanca) i Jordi Magrià (ala), perquè iniciïn la pretemporada amb el primer equip.

9 són els jugadors que, respecte a la campanya anterior, la 2016-2017, continuen a l'equip. Són els porters Carlos Leon i Dani Chueca, i els jugadors Enric Sánchez, Xaus, Chusi, Willy, Alex Quilez, Sergi Pros i Biel.

Manel Muñoz, que aquesta temporada 2016-2017 ha ascendit el juvenil A del FS Sant Cugat a Divisió d'Honor, s'estrena a la banqueta del primer equip en substitució de Jaime Martínez. A l'equip tècnic de Muñoz hi haurà Aitor Losala, Marta Colomé, Javi Sartro i Juan López.

L'equip ja coneix els seus rivals a la lliga

El primer equip ja coneix els seus adversaris de la pròxima temporada 2017-2018 després que la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol hagi fet públic el llistat provisional d'equips del grup 1 de la 3a Nacional. Els 16 equips són: Lloret Costa Brava CUFS, CFS Ciutat de Mataró, FS Sant Joan de Vilassar, Cover Premià de Mar CFS, FS Lliçà d'Amunt, FS Ripollet, Broncesval CFS Montcada, FS Farmacia Yanguela Castellar, Grups Arrahona FSC, ISUR Hermanos Sánchez FS, FS Sant Cugat, CE Vacarisses, FE Grama, AE Arrels FS, Estel Vallseca i FS Montsant.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem