Motor Munich, nou patrocinador del Sant Cugat Esport FC

Segons Llorenç Santasusagna, Motor Munich esponsoritzarà els equips infantils, cadets i juvenils, els conjunts de l'àrea femenina i una part dels actes del centenari

L'empresa Motor Munich, amb una seu a Sant Cugat, és nou patrocinador del Sant Cugat Esport Futbol Club. L'acte de signatura s'ha fet aquest dijous, 26 de maig, a la tarda, a la Sala Ginesta de l'Ajuntament, en un acte presidit per l'alcaldessa Mercè Conesa. Aquest acord d'esponsorització és d'un any, prorrogable, i el Sant Cugat Esport FC ha preferit no fer públic la quantitat econòmica de Motor Munich.

Segons ha explicat Llorenç Santasusagna, nou president del Sant Cugat Esport FC, Motor Munich esponsoritzarà els equips infantils, cadets i juvenils, els conjunts de l'àrea femenina i una part anirà destinada també als actes del centenari del club.

Alarí: "Espero que la relació sigui llarga"

Josep Maria Alarí, conseller delegat de Motor Munich, ha explicat que espera que la relació amb el Sant Cugat Esport FC "sigui llarga i favorable per a tothom". Amb anterioritat, Motor Munich va patrocinar també al Club de Rugby Sant Cugat.

Mercè Conesa ha donat les gràcies a Motor Munich per apostar pel Sant Cugat Esport FC i "invertir en joventut, esport i valors".

Xavi Moreno, nou directiu

Xavi Moreno és el nou directiu responsable de les àrees de patrocini i comunicació del Sant Cugat Esport FC.

La cloenda del centenari, el 24 de setembre

El Sant Cugat Esport FC tancarà el programa d'activitats del centenari el dissabte 24 de setembre, "amb una macro festa" a la ZEM Jaume Tubau. En aquesta jornada festiva el club farà la tradicional presentació dels equips, el partit del centenari, una paellada popular i una olimpíada organitzada per l'empresa santcugatenca Dinamiks.

El llibre del centenari també està previst que es presenti el 24 de setembre, mentre que el conte es podria lliurar en l'últim dia d'entrenament dels equips més petits del Sant Cugat Esport FC.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem