El PSC passa d'1 a 4 regidors i és la tercera força més votada

Els socialistes són, conjuntament amb ERC-MES, la força que més puja, traient més del doble de vots que en les municipals del 2015

El PSC ha aconseguit 4 regidors a l'Ajuntament de Sant Cugat, sumant-ne 3 més que en les eleccions del 2015, i fent més del doble de vots que ara fa 4 anys, passant del 6% al 12,5%, i acabant amb 5.360 vots: "Només puc fer que una valoració positiva. Això és fruit de la feina que han fet els companys durant la campanya i la que hem fet en els darrers 4 anys. Passant d'1 a 4 regidors hem quadruplicat la nostra representació al plenari i hem més que doblats el nombre de vots. Passem de 5a a 3a força i, per tant, és un èxit brutal", ha afirmat el cap de llista del PSC, Pere Soler.

Més info: Fortuny eufòrica per una victòria que "no era fàcil" i de moment no vol parlar de pactes

Pel que fa a possibles pactes, Soler no ha volgut aventurar-se, i deixa tots els escenaris oberts: "Hem de fer aquesta valoració. Nosaltres el que volem és mirar els números de manera freda, perquè sumant per una banda i sumen per l'altra. També és veritat que Junts per Sant Cugat sempre ha obert la porta a ERC-MES. Hem de veure el joc d'aliances, parlar-ne, fer una proposta a l'Executiva, fer una assemblea i parlar a veure quins són els nous ventalls i les noves possibilitats que s'obren", ha assenyalat Soler, que no posa cap línia vermella amb ningú.

Les millors imatges de la nit electoral.

Nit electoral del 26M. FOTO: Paula Galván

Més informació
 
Comentaris

Destaquem