Els 25 nous regidors de l'Ajuntament de Sant Cugat

Aquests són els regidors i regidores de Sant Cugat del Vallès pels pròxims quatre anys

Junts per Sant Cugat ha guanyat les eleccions municipals de Sant Cugat, amb nou regidors. A continuació ha quedat ERC-MES (6 regidors), PSC (4 regidors), Cs (3 regidors) i CUP (3 regidors). PP i Sant Cugat en Comú s'han quedat sense representació.

Més info: Junts per Sant Cugat guanya les eleccions tot i la gran pujada d'ERC i PSC

Dels 25 nous regidors, n'hi ha onze que estrenen càrrec i catorze que ja havien estat regidors.

1. Carmela Fortuny (Junts per Sant Cugat)

Carmela Fortuny

 

 

 

 

 

 

 

Carmela Fortuny té 51 anys i és alcaldessa de Sant Cugat des de 2018, quan va prendre el relleu de Mercè Conesa.  De 2007 a 2011 i de 2015 a 2018 ha estat tinent d’alcalde de Sant Cugat. També ha estat directora general al Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

2. Josep Lliberia (Junts per Sant Cugat)

Josep Lliberia

 

 

 

 

 

 

 

Va ser coordinador de l'ANC a Sant Cugat i secretari d'Òmnium a Sant Cuat. Es dedica a l’assessorament de grups de recerca i laboratoris dedicats a l’espectrometria
de masses dins la química analítica.

3. Cristina Paraira (Junts per Sant Cugat)

Cristina Paraira

 

 

 

 

 

Regidora i tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Sant Cugat amb el govern de CiU des de l'any 2003. Anteriorment formava part d'Unió Democràtica.

4. Josep Maria Vallès (Junts per Sant Cugat)

Josep Maria Vallès

 

 

 

 

 

Periodista de Sant Cugat, soci d’Òmnium i membre fundador de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Sant Cugat. Premi Paul Harris del Rotary Club Sant Cugat 2017 i pregoner de la Festa Major del barri de Volpelleres 2017. És independent.

5. Sandra Casat (Junts per Sant Cugat)

Sandra Casat

 

 

 

 

 

 

 

Mestra a l’escola Turó de Can Mates. És independent. Sòcia de l’Esbart Sant Cugat i presidenta durant 5 anys.

6. Albert Salarich (Junts per Sant Cugat)

Albert Saladrich

 

 

 

 

 

 

 

Ha treballat els darrers 25 anys en sectors com la moda, l’alimentació, la indústria o el turisme entre d’altres, amb projectes per a grans companyies i administracions públiques nacionals i internacionals. Ha format part de Guia Creativity, de l’ADG-FAD (Associació de Dissenyadors Gràfics del Foment de les Arts Decoratives) de l’ADP (Associació de Dissenyadors Professionals). Ha estat vicepresident del Patí Hoquei Club i president de Sant Cugat Creix. Soci de Sant Cugat Empresarial i d’Òmnium Cultural.

7. Eloi Rovira (Junts per Sant Cugat)

Eloi Rovira

 

 

 

 

 

 

Tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat i president local del PDeCAT. Ha estat monitor i director de Lleure, vetllador en hores lectives i tècnic de sala de musculació. És ñlançador de pes i disc i Capità del FCBarcelona.

8. Núria Fernández (Junts per Sant Cugat)

Nuria Fernandez

 

 

 

 

 

 

 

Llicenciada en farmàcia per la UB, especialització en farmacognòsia. Delegada farmacèutica de l’Àrea Bàsica de Les Corts de Barcelona. Fundadora i associada a la Crida Nacional per la República. Forma part de l’Assemblea Nacional Catalana. Sòcia d’Òmnium Cultural, Farmacèutics per la Independència i de l’ONG Banco Farmacéutico.

9. Joan Puigdomènech

Captura de pantalla 2019 05 27 a las 1.36.19

 

 

 

 

 

 

 

Tinent d’alcalde de Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Cugat. És associat local del PDECAT i Crida per la República Formo part de l’ANC, Òmnium Cultural i de l’associació Amics de Pedra i Sang. Ha estat director de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès.

10. Mireia Ingla (ERC-MES)

Mireia Ingla

 

 

 

 

 

 

 

Mireia Ingla té 53 i és regidora-portaveu republicana a l'Ajuntament des de 2015. És llicenciada en Dret, especialitzada en Dret de l’Habitatge i en Dret de Família. Màster en Mediació, àmbit en el qual s'ha dedicat professionalment.

11. Francesc Duch (ERC-MES)

Francesc Duch

 

 

 

 

 

 

 

És arquitecte i actualment treballa al Servei d’Intervenció en l’Edificació de l’Ajuntament de Sant Cugat, tot i que també ha treballat en altres administracions locals. Membre de la junta directiva i president del Club Muntanyenc entre 2004 i 2008.

12. Esther Madrona (ERC-MES)

Esther Madrona

 

 

 

 

 

 

 

És tècnica de comunicació i dinamitzadora cultural. Actualment treballa a la Casa Orlandai, un centre cívic al barri de Sarrià de Barcelona. Forma part de la junta de la Societat Coral La Unió Santcugatenca (d’on n’és vicepresidenta), dels Bastoners de Sant Cugat i de la Comissió de Carnaval.

13. Alba Gordó (ERC-MES)

Alba Gordó

 

 

 

 

 

 

Graduada en Física i en Química, amb un màster en Modelització Matemàtica. Està implicada en moviments feministes i socials de la ciutat i ha sigut portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana.

14. Francesc Carol (ERC-MES)

Francesc Carol

 

 

 

 

 

 

Independent. Llicenciat en Dret i Antropologia social i cultural, i amb postgrau en Egiptologia. Treballa a la banca i dona cursos i conferències d’Antropologia i Egiptologia. Va ser tinent d’alcalde en el mandat 2011-2015 amb CiU.

15. Gemma Aristoy (ERC-MES)

Captura de pantalla 2019 05 27 a las 2.08.50

 

 

 

 

 

 

Independent. Mestra d’Educació Primària des de fa 13 anys a una escola concertada de Sant Cugat. Ha participat de la cultura popular i tradicional als Bastoners de Sant Cugat i Castellers. Expresidenta dels Gausacs, càrrec que va ocupar durant 4 anys. També és membre de la Comissió de Carnaval.

16. Pere Soler

pere soler candidat psc eleccions municipals sant cugat

Pere Soler té 51 anys i és regidor a l'Ajuntament des de 2011. Treballa com a tècnic a l'Àrea Metropolitana de Barcelona en l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic. És llicenciat en Geografia, Història i Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i post grau en Lideratge polític i gestió pública.

17. Elena Vila

Captura de pantalla 2019 05 27 a las 1.34.14

 

 

 

 

 

 

 

Llicenciada en Sociologia i Màster en lideratge per a la gestió política i social. Tècnica de l’Administració pública local des de l’any 2006. Actualment forma part de l’equip de Promoció econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Cugat. Jugadora d’hoquei herba del Club Junior des de l’any 1988.

18. José Gallardo

José Gallardo

 

 

 

 

 

 

 

Llicenciat en Geografia per la UAB i Master en formació de professorat de secundaria. De 1999 - 2006 ha treballat a l'empresa privada i des de llavors al sector públic com a professor de secundària. Des de 2011 forma part de l'executiva del PSC a Sant Cugat i actualment és protaveu. Ha estat membre de la junta del Centro Popular Andaluz.

19. Pilar Gorina

Captura de pantalla 2019 05 27 a las 2.15.49

 

 

 

 

 

 

 

Mestra i pedagoga. Actualment directora d'escola pública "viva i activa". Va treballar 5 anys en serveis educatius i un com a directora adjunta del Servei Territorial al Vallès Occidental. Va ser regidora del PSC del 2008-2011 i vocal del consell de districte de Mira-sol.

20. Aldo Ciprián (Cs)

Aldo Ciprian

Aldo Ciprián té 48 anys i des de 2015 és regidor-portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament. Forma part de Ciutadans des de la seva fundació. És enginyer industrial i té una empresa en aquest sector.

21. Munia Fernández-Jordán (Cs)

Munia Fernandez Jordán

Té 47 anys, és advocada de formació i ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de l’assessoria d’empresa internacional. Es va unir a Ciutadans el 2013 i des de 2015 és regidora del grup municipal de Cs Sant Cugat i des de 2018 diputada del Parlament de Catalunya.

22. Sergio Blázquez (Cs)

Sergio Blazquez

Llicenciat en Economia, la seva experiència professional l'ha desenvolupat dins l'empresa privada: fins al 2008 en la direcció d'equips comercials i des de llavors en Serveis a Banca. L'any 2010 s'afilia a Ciutadans i des de 2015 és regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat.

23. Núria Gibert (CUP)

Núria Gibert és l'alcaldable de la CUP FOTO: Bernat Millet

 

 

 

 

 

 

 

Núria Gibert té 35 anys i és regidora-portaveu de la CUP-PC a l'Ajuntament de Sant Cugat des de 2015. Des de 2008 milita a la CUP i va arribar a ser portaveu del Secretariat Nacional de la formació anticapitalista. Facilitar l'accés a l'habitatge és un dels pilars de la CUP en aquestes eleccions.

24. Lourdes Llorente (CUP)

CUP LLorente 1024

 

 

 

 

 

 

 

Llicenciada en dret i estudis d’especialització en mediació familiar, violència de gènere i jurisdicció de menors. Té despatx propi a Sant Cugat. Va col·laborar a la Comissió Jurídica de la PAH de Sant Cugat. És la presidenta del Club Karate Sant Cugat i va presidir la Coordinadora d’Entitats Esportives del 2010 al 2012. És regidora des del juny de 2017.

25. Marco Simarro (CUP)

marco simarro

 

 

 

 

 

 

 

Implicat en mobilitzacions del 15M i va participar des de l’inici de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i de l’Assemblea de Joves de Sant Cugat i d’ARRAN. Actualment participa del Casal de Joves okupat “La Xesca”, del Sindicat del Llogaters i de la CUP Sant Cugat. Treballa d’educador en un espai municipal per a adolescents al barri d’Hostafrancs de Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem