El PP queda fora de l'Ajuntament per primera vegada des del 1983

Els populars no han obtingut representació al consistori, fet que no havia passat des de l'any 1983, la primera vegada que la formació es va presentar a les municipals a Sant Cugat

El Partit Popular no serà a l'Ajuntament de Sant Cugat en els pròxims 4 anys, després de no haver obtingut representació al consistori en les eleccions municipals. Els populars han obtingut menys del 4,5% dels vots (1.934), el que representa 1,5 punts menys que en les eleccions del 2015, en les quals van aconseguir representació de manera ajustada.

Així, aquests són els pitjors resultats dels populars a Sant Cugat, on havien aconseguit sempre representació, des del 1983, quan es van presentar per primera vegada. El fins ara regidor pel PP i alcaldable en aquestes eleccions, Álvaro Benejam, ha assenyalat la fragmentació del vot de la dreta com a principal culpable de la patacada: "Ens hem quedat fregant la representació, i la raó és que la divisió del vot del centredreta ens ha perjudicat". D'altra banda, Benejam ha estat clar: "Òbviament no estem contents".

Nit electoral del 26M. FOTO: Paula Galván

Per conèixer el futur del PP a Sant Cugat i del seu alcaldable, Álvaro Benejam, caldrà esperar uns dies: "Ja veurem què passa. Aquesta setmana ens reunirem la junta, i ja prendrem les decisions que toqui. Necessitem un procés per pensar quines han de ser les conseqüències, i a partir d'aquesta setmana les decisions seran preses", ha afirmat.

Les millors imatges de la nit electoral.

Nit electoral del 26M. FOTO: Paula Galván

Més informació
 
Comentaris

Destaquem