ERC-MES duplica resultats a Sant Cugat i obté 6 regidors

Esquerra Republicana esdevé la segona força a la ciutat després de les eleccions municipals d'aquest 26 de maig

ERC-MES ha obtingut 6 regidors a Sant Cugat del Vallès en les eleccions municipals celebrades aquest 26 de maig. La formació ha doblat, d'aquesta manera, els resultats obtinguts en els passats comicis, aconseguint el 19'47% dels vots (8.590 vots), respecte de l'11'21% (4.100 vots) del 2015. Unes eleccions que ha guanyat Junts per Sant Cugat, amb 9 regidors i el 27'53% dels vots.

Més info: Junts per Sant Cugat guanya les eleccions tot i la gran pujada d'ERC i PSC

Amb aquests resultats, ERC-MES s'erigeix com la segona força al consistori. Uns resultats que Mireia Ingla, l'alcaldable de la formació, ha valorat com a "extraordinaris", destacant que "és el millor resultat a la història d'Esquerra a Sant Cugat".

Nit electoral del 26M. FOTO: Paula Galván

Pel que fa a la governabilitat de la ciutat, Ingla ha apuntat que "a partir d'ara tocarà parlar", i que "nosaltres, que som els campions de parlar, del diàleg i del consens, ho farem a partir d'ara". És per això que Ingla ha dit que "el primer que haurem de fer és convocar la nostra assemblea", així com parlar amb "els companys de coalició. Sempre ens hem entès en tot, i continuarem fent-ho, però haurem de decidir entre tots".

ERC-MES ha fet el seguiment de la nit electoral des del restaurant La Fonda. FOTO: Paula Galván

ERC-MES ha fet el seguiment de la nit electoral des del restaurant La Fonda. FOTO: Paula Galván

Pel que fa al resultat en general a Sant Cugat, Ingla ha apuntat que "la ciutadania de Sant Cugat no aposta pel govern de Junts per Sant Cugat, com ha passat fins ara. Aquesta és una realitat, i la prova és que nosaltres hem doblat els resultats". "Hi ha un escenari que no hi era fins ara. L'escenari queda obert", ha subratllat.

Seguiment de la nit electoral per part d'ERC-MES. FOTO: Paula Galván

Seguiment de la nit electoral per part d'ERC-MES. FOTO: Paula Galván

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem