Ciutadans manté els tres regidors a l'Ajuntament de Sant Cugat

Aldo Ciprian ha afirmat que “sincerament, esperàvem treure millors resultats”

El grup municipal de Ciutadans ja no és la tercera força política a l'Ajuntament de Sant Cugat -ara passa a ser la quarta-, però manté els 3 regidors. Ciutadans ha aconseguit 5.188 vots (11,76 %), millorant els 4.727 vots (12,92 %) del 2015 i s'ha quedat a només 172 vots del PSC, tercera força més votada pels santcugatencs. Els tres regidors són Aldo Ciprian, Munia Fernández-Jordán i Sergio Blázquez.

Nit electoral del 26M. FOTO: Paula Galván

Aldo Ciprian: “Sincerament, esperàvem treure millors resultats”

Ciprian, que per segona vegada consecutiva és el número 1 de Ciutadans en unes eleccions municipals, ha assegurat que "els últims 4 anys hem treballat molt dur per mantenir aquests tres regidors. Sincerament, esperàvem treure millors resultats. Ara haurem de veure en què hem fallat, el per què no hem arribat a més gent de Sant Cugat, per què no ens han donat més suport i millorar per les pròximes eleccions, o fer millor treball. És així de clar". Ciprian ha insistit en què l'objectiu serà el de “fiscalitzar el treball, el que no han fet altres partits al llarg dels últims 32 anys. Nosaltres només portem 4 anys. Denunciarem tot allò que es faci malament”

També ha destacat que “s'han celebrat dues eleccions molt seguides, les generals i les municipals, i hi ha alguns partits que han sortit beneficiats d'aquestes eleccions”.

Ciprian: “Sant Cugat necessita un canvi, que no passa per Junts per Sant Cugat”

Respecte els possibles pactes que es puguin produir pròximament, Ciprian ha afirmat que “t'asseguro que jo no pactaré amb ningú, la resta és cosa d'ells. No hi ha majoria absoluta i això és bo per Sant Cugat. Sant Cugat necessita un canvi, que no passa per Junts per Sant Cugat. Com acabarà no depèn de Ciutadants. Nosaltres estarem per donar solucions i fiscalitzar el govern que surti".

Ciutadans ha seguit la nit electoral al bar Mitja Lluna de Sant Cugat, amb uns 25 militans.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem