Fortuny eufòrica per una victòria que "no era fàcil" i de moment no vol parlar de pactes

En aquest sentit, Fortuny ha tret pit dels gairebé 3000 vots de més que ha tret la candidatura respecte a la segona força, ERC

Carmela Fortuny ha guanyat les eleccions municipals a Sant Cugat, amb 9 regidors (12.144 vots, 27,53%). L'actual alcaldessa de Sant Cugat s'ha mostrat eufòrica per la victòria tot i haver perdut dos regidors, respecte al 2015." Estic molt feliç, molt emocionada, han estat uns bons resultats, no era fàcil per Junts per Sant Cugat, la marca era desconeguda", ha explicat la candidata entre crits d'alcaldessa quan ha arribat a la seu de la formació al carrer de Valldoreix. L'alcaldessa ha afegit que té "ganes de governar per preservar els reptes de Sant Cugat", tot i que ha descartat parlar de pactes quan ha estat preguntada per si allargarà la mà a ERC, la qual cosa ha fet en diverses ocasions tal com ha explicat ella mateixa.

Nit electoral del 26M. FOTO: Paula Galván


En aquest sentit, Fortuny ha tret pit dels gairebé 3000 vots de més que ha tret la candidatura respecte de la segona força. "La política està molt fragmentada i fa un mes que ERC ens doblava els resultats i li hem donat la volta. Hi haurà oportunitat a partir de demà de parlar-ne. Tal com està en aquest moment de fragmentada la política. És un molt bon resultat, hem estat la força més votada en diferència de la segona". Sobre si veu un possible pacte entre ERC, PSC i CUP, Fortuny no s'ha volgut mullar.

Fortuny s'ha alegrat dels resultats de Josep Puig que ha revalidat el i del president Puigdemont que ha guanyat a Catalunya i a Sant Cugat les eleccions europees.

Més info: Junts per Sant Cugat guanya les eleccions tot i la gran pujada d'ERC i PSC

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem