L'aparcament del CAP, la Covid o una entrevista a Puigneró, el més destacat de la setmana

Sant Cugat ja està en ritme de vacances, però l'actualitat no s'atura al municipi i el TOT sempre està a punt per explicar-la

Sant Cugat ja s'ha posat el vestit de vacances d'estiu, i això s'ha notat en el ritme de la ciutat en la darrera setmana de juliol. De totes maneres, l'actualitat no s'atura i han passat coses destacables. El TOT Sant Cugat ha estat, com sempre, a prop de la notícia per explicar tota l'actualitat del municipi i elaborar diferents temes amb mirada santcugatenca.

El dilluns 26 de juliol el TOT obria amb una entrevista al vicepresident de la Generalitat, el santcugatenc Jordi Puigneró, qui tractava diferents aspectes referents a la ciutat. Un dilluns en el qual es coneixia que Sant Cugat tindrà 5 alcaldes accidentals durant el mes d'agost, que cobriran les vacances de l'alcaldessa, Mireia Ingla, o en el qual s'explicava que els Mossos havien interposat 27 denúncies per saltar-se les restriccions contra la Covid-19.

Més info: Puigneró: 'M'agradaria connectar Sant Cugat amb Barcelona amb bicicleta pels Túnels"

L'endemà, l'obertura era per a la Covid-19, amb un reportatge de dades en el qual es detalla que 3 de cada 10 santcugatencs que han passat la Covid-19 ho han fet en el darrer mes. El dimarts 27 de juliol, Mossos d'Esquadra informaven de la detenció de dos joves per robatoris amb violència i intimidació a Sant Cugat, i s'explicava que la Policia Local havia interposat 137 sancions per saltar-se les restriccions contra el coronavirus durant el cap de setmana anterior.

 

Més info: 3 de cada 10 santcugatencs que han passat la Covid-19 s'han contagiat en l'últim mes

Aquesta setmana han començat les obres per adaptar la zona comercial de l'avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix, i el TOT destinava un reportatge amb la veu dels comerciants de la zona, el dimecres 28 de juliol. El TOT explicava també el dimecres que l'Ajuntament de Sant Cugat tanca l'aparcament de davant del CAP, a requeriment de la propietat dels terrenys. A més, el consistori obria el procés per escollir nou Síndic de Greuges. 

Més info: Canvis a la zona comercial de Valldoreix: s'elimina l'aparcament i es prioritza el vianant

Ja el dijous, 29 de juliol, l'obertura era per a una entrevista al meteoròleg i home del temps de TV3 Enric Agud, que parlava sobre la seva trajectòria i sobre els reptes que es presenten amb l'emergència climàtica. A més, Sant Cugat Empresarial i l'Ajuntament arribaven a un acord de col·lobaració amb l'objectiu d'impulsar la implantació d'empreses a la ciutat. D'altra banda, el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, explicava que les obres de la coberta de la pista de la ZEM Jaume Tubau estarien enllestides "en 3 mesos".

Més info: Enric Agud (meteoròleg): "El món que ens espera és un món més càlid"

Un recordatori sobre què es pot fer i què no amb les restriccions vigents contra la Covid-19 protagonitzava l'obertura del divendres 30 de juliol, dia en el qual s'activava un avís per pluja a Sant Cugat, o en el qual el TOT explicava que l'Ajuntament ha obert un procés per cobrir 35 borses de treball.

Més info: FAQS: Què puc fer i què no amb les restriccions vigents per fer front a la Covid-19

El dissabte 31 de juliol els animals prenien el protagonisme, amb un reportatge sobre les malalties més comunes entre les mascotes. També va ser notícia que el PSC Sant Cugat ha cedit a la fundació del partit les obres de l'activista socialista Maria Dolors Renau, desapareguda l'agost del 2019.

Més info: Quines són les malalties més freqüents de les mascotes?

 
Comentaris

Destaquem