Les noves restriccions per la Covid-19 copsen l'agenda informativa de la setmana

Una nova onada de restriccions per fer front a la Covid-19 fa passar en segon pla informatiu altres qüestions de la setmana

El dilluns, 12 d'octubre, el TOT obria el web explicant que torna el festival de música antiga i històrica de la ciutat, 'Contratemps'. A més, el Govern anunciava noves restriccions per a Sant Cugat i unes quantes ciutats més.

Més info: Torna 'Contratemps', el festival de música antiga de Sant Cugat

Sant Cugat és, un any més, una de les ciutats més riques de Catalunya i també de l'Estat espanyol. I el dimarts, 13 d'octubre, el TOT se'n feia ressó en la seva obertura. Un dimarts en el qual també us expicàvem com havia crescut la pandèmia a Sant Cugat.

 

Més info: Sant Cugat, entre les ciutats més riques de Catalunya

Un creixement que protagonitzava l'obertura del dimecres, 14 d'octubre, dia en el qual la Generalitat anunciava l'aturada, durant 15 dies, de les competicions esportives no professionals d'àmbit territorial. També s'aturava un desnonament a les Cases dels Mestres i es complia un any que el pres polític santcugatenc, Raül Romeva, i la resta eren condemnats en el judici del procés.

Més info: Així ha crescut la pandèmia a Sant Cugat: els casos es multipliquen per tres en vint dies

 

El dijous, 15 d'octubre, ja començava a saber-se més sobre les noves restriccions que proposava la Generalitat per fer front a la pandèmia, i el TOT us feia arribar el sentir del sector de l'oci i la restauració. Finalment, el dijous al vespre es coneixia la voluntat oficial de la Generalitat per introduir les mesures al DOCG, tot i no tenir, encara, l'aval del TSJC.

Més info: La Generalitat tanca bars i restaurants i limita el comerç i la cultura

I amb aquesta mateixa informació obria el web del TOT el divendres, 16 d'octubre. El mateix migdia, el TSJC ratificava la decisió de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Cugat demanava responsabilitat a la ciutadania.

Més info: Restriccions a restauració i comerç a l'espera de la decisió del TSJC

 
Comentaris

Destaquem