La pastora Núria Bosch, Ona Carbonell i la masia de Can Cabassa, temes de la setmana

Repàs a les notícies locals que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Sant Cugat segueix treballant per l'habitatge protegit i mostra d'això és que la masia de Can Cabassa es vol reconvertir en habitatge públic. A més, durant aquesta setmana, hem entrevistat a Ona Carbonell, per veure com compagina l'esport i la maternitat, i hem conegut la història de Núria Bosch, pastora de Sant Cugat. Durant la setmana, a més, hem conegut les multinacionals que més diners generen en el municipi i l'enderroc de l'Espai Carré.

Amb això, la conversió de la masia de Can Cabassa en habitatge públic i una residència era la notícia d'obertura de la setmana, en un dilluns en el qual es coneixia la mort de Pere Roda, de Finques Saca, i en el qual el Consell de la Ciutat lamentava no haver participat en la planificació de l'Agenda Urbana.

Més info: La masia de Can Cabassa acollirà habitatge públic i una residència

De cara a dimarts, l'entrevista a la nadadora artística Ona Carbonell era l'obertura del dia, en un dimarts en el qual explicàvem que Jaël Bestué havia aconseguit la classificació per participar en el Campionat d'Europa d'Atletisme en pista coberta i en el qual Independents Sant Cugat-Valldoreix presentava la seva candidata a alcaldable a l'EMD de Valldoreix.

Més info: Ona Carbonell: 'M'he passat el 90% de la meva vida dins de la piscina'

Pel que fa a dimecres, les 3 multinacionals que més diners generen a Sant Cugat era la notícia d'obertura del dia, en un dimecres en el qual es prohibia l'entrada de patinets elèctrics al transport públic i coneixíem el primer santcugatenc de l'any.

Més info: Les tres multinacionals de Sant Cugat que més diners generen

La història de Núria Bosch, l'última pastora de Sant Cugat, llegenda d'un ofici en extinció, era l'obertura del dia del dijous, un dijous en el qual es coneixia que Ametller Origen s'instal·larà al Mercat Vell de Sant Cugat i que l'Ajuntament anunciava que restaurà el mosaic del "Paga-li, Joan" per ubicar-lo a l'abast de la població.

Més info: Núria Bosch, l'última pastora de Sant Cugat, llegenda d'un ofici en extinció

Ja el divendres, el tancament de la històrica empresa Birbe era la notícia d'obertura del dia, en un divendres en el qual explicàvem l'augment d'atur del municipi...

Més info: L'empresa Birbe tanca després de 75 anys

Finalment, l'enderroc de l'Espai Carré de Sant Cugat era la notícia destacada del cap de setmana. També s'ha donat a conèixer el cartell i les dates del Carnaval de Sant Cugat, que tindrà lloc del 16 al 22 de febrer.

Més info: Enderroquen l'antic edifici d'Espai Carré

Més info: Enderroquen l'antic edifici d'Espai Carré

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem