El pla de mandat i la reacció al cas 3%, el més destacat de la setmana

El TOT Sant Cugat segueix informant de l'actualitat de Sant Cugat durant les vacances d'estiu mitjançant entrevistes, reportatges i notícies

L'equip de govern de Sant Cugat va presentar el passat dilluns 27 de juliol el pla de mandat. Un document que desgrana tècnicament el pla del govern municipal i té 8 punts estratègics, entre ells l'emergència de l'habitatge i l'emergència climàtica. D'aquesta manera, s'han creat dos comissionats; el comissionat d'habitatge i el comissionat pel canvi climàtic.

Així doncs, el dilluns 27 de juliol, dia de Sant Cugat, iniciàvem l'actualitat setmanal amb el record de la llegenda del màrtir Cugat i la cobertura del darrer ple del curs polític, que va presentar el Pla de Mandat i les principals xifres del Síndic de Greuges de l'any 2019.

Més info: El Pla d'Actuació de Mandat i l'informe d'activitats del Síndic centren el ple municipal

El dimarts vam actualitzar els casos de coronavirus a la nostra ciutat i l'Ajuntament de Sant Cugat va presentar el pla de reactivació per combatre la crisi de la COVID-19.

 

Més info: Impulsar l'activitat d'empreses, objectiu del Pla de Reactivació Econòmica de l'Ajuntament

El dimecres obríem l'actualitat diària amb un tema sobre uns veïns de La Floresta que acullen joves migrants a casa seva quan aquests deixen els centres de menors perquè han complert els 18 anys. També ens vam fer ressò que l'empresa amb seu a Sant Cugat Grifols té a punt un anticós per combatre el coronavirus i de la posada en marxa d'un punt de mediació del lloguer entre propietàris i particulars.

Més info: Veïns de La Floresta acullen joves migrants a casa seva

El dijous vam començar el dia amb les 100 mesures que ha impulsat l'Ajuntament de Sant Cugat per combatre la crisi econòmica i vam ser testimonis de la benvinguda de 12 agents del cos de Policia Local a la nostra ciutat.

 

Més info: Els serveis socials i l'habitatge centren les 100 noves mesures per fer front la COVID-19

El divendres el tema d'obertura va ser un reportatge històric sobre Mina Grott, el túnel de Collserola per on va passar el primer tren elèctric de l'Estat. També ens vam fer ressò de la interlocutòria de l'Audiència Nacional sobre cas 3%, la reacció de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla i els partits i l'anunci de l'Ajuntament de Sant Cugat de presentar-se com a acusació particular al cas del 3%.

Més info: El Mina Grott, el túnel de Collserola per on va passar el primer tren elèctric de l’Estat

Finalment, el dissabte vam obrir amb la notícia de l'anunci de l'Ajuntament de presentar-se com a acusació al cas del 3% i  una selecció de les millors platges per gossos. Vam explicar també la instal·lació de plaques solars de la farmacèutica Boehringer a l'aparcament de la seva seu de Sant Cugat i el reconeixement a l'Obra Social de Sant Joan de Déu, que dirigeix un santcugatenc.

Més info: L’Ajuntament de Sant Cugat es presenta com a acusació particular en el cas del 3%

 

 
Comentaris

Destaquem