Seguretat, Teatre-Auditori i Nadal, entre el més destacat de la setmana a Sant Cugat

La primera setmana de desembre ha estat molt variada i intensa en l'àmbit informatiu, amb temes de tota mena

Sant Cugat acomiada la primera setmana del mes de desembre, una setmana marcada per noves xifres de seguretat a Sant Cugat, l'arribada de Nadal al municipi, amb la presentació de diferents activitats, o el Teatre-Auditori, que ha copsat gran part de l'actualitat santcugatenca durant la setmana.

El dilluns 2 desembre, el TOT obria amb un reportatge sobre tot el que cal saber de les prohibicions a vehicles a Barcelona. El mateix dilluns, Sant Cugat celebrava un acte institucional per commemorar el 40è aniversari dels ajuntaments democràtics.

Més info: Tot el que has de saber sobre les prohibicions a vehicles de Barcelona

L'endemà, el dimarts, 3 de desembre, la crònica de la celebració dels 40 anys dels ajuntaments democràtics protagonitzava l'obertura del web. Un dimarts en el qual el conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, visitava el municipi per assistir a la Junta Local de Seguretat i anunciar una reducció dels fets delictius al municipi. A l'entrada, una 15a de persones van demanar la seva dimissió.

Ja durant la tarda es va celebrar la presentació de la nova programació del Teatre-Auditori, interrompuda per la lectura d'un manifest en contra de l'"assetjament laboral" en el si del Teatre-Auditori.

 

Més info: Reivindicació del municipalisme commemorant els 40 anys d'ajuntaments democràtics

Una programació que ocupava l'obertura del dimecres, 4 de desembre, dia en el qual s'anunciaven canvis en els bitllets de transport públic de l'AMB, i la pluja generava alguna incidència durant la tarda al municipi.

Més info: Manel o 'West Side Story', entre les propostes de la temporada al Teatre-Auditori

El dijous 5 de desembre, el perfil de Jaume Ambrós, un santcugatenc de tota la vida que s'encarregava de dur els santcugatencs a la platja, centrava l'obertura web. Un dijous en el qual s'inaugurava el Trenet de Nadal i es presentava l'operació Grèvol. A més, els treballadors del Teatre-Auditori feien públic el seu posicionament sobre el manifest llegit pels tres col·lectius feministes durant la presentació de la nova programació.

Més info: Jaume Ambrós, qui portava els santcugatencs a la platja

 

La Farga celebra enguany el seu 50è aniversari, i el TOT entrevistava al seu director, Miquel Riera, per parlar dels trets característics del centre, el divendres 6 de desembre, dia de la Constitució, en el qual una 20a de treballadors de l'Ajuntament anaven a treballar i es concentraven en contra de la Carta Magna. També es denunciava a dos menors com a presumptes autors de la crema de contenidors. 

Més info: Riera: "L'element distintiu de La Farga és l'atenció personalitzada a l'alumne"

Un altre aniversari centrava l'obertura del dissabte, 7 de desembre, amb un repàs als 40 anys d'història de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Més info: 40 anys de barcelonisme de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Per últim, una entrevista amb la tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància, Núria Gibert, és l'obertura del diumenge.

Més info: Gibert: “L’administració ha de fer per garantir els drets socials"

 

 
Comentaris

Destaquem