El turisme a Sant Cugat i la revetlla de Sant Joan, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat local durant aquesta setmana

L'estiu ha arribat a Sant Cugat i amb ell, la revetlla de Sant Joan, una revetlla en el qual la tradició i la cultura popular es van reunir al voltant de la Flama del Canigó. A més, durant aquesta setmana, hem explicat l'evolució que ha tingut el turisme en el municipi després de la pandèmia.

Així doncs, l'inici de la setmana estava marcat per la celebració del ple municipal de juny, un ple en el qual destacava el canvi de prestació de l'OMET, el nou Pla Antifrau i l'adeu a la tinent alcalde Núria Gibert. A més, durant el dilluns, es coneixia la data per pavimentar el camí a l'Avenç i un jutjat demanava a l'alcaldessa Mireia Ingla que justifiqués la retirada de cartells dels presos polítics.

Més info: El canvi de prestació de l'OMET, el Pla Antifrau i l'adeu a Gibert han centrat el ple

Pel que fa al dimarts, el desnonament d'una família al carrer de la Indústria era la notícia destacada del dia, un dimarts en el qual es presentava la 18a edició de les Lectures a la Fresca.

Més info: Desallotgen un habitatge del centre de Sant Cugat

L'evolució del turisme a Sant Cugat després de la pandèmia era la notícia d'obertura del dimecres 22 de juny, un dimecres en el qual es coneixia l'augment de risc de rebrot de Covid-19 a Sant Cugat.

Més info: El turisme a Sant Cugat després de la pandèmia: interés per la proximitat i per Collserola

De cara al dijous, la revetlla de Sant Joan protagonitzava l'actualitat diària, en un dijous en el qual es coneixen els horaris dels centres sanitaris de Sant Cugat a l'estiu i en el qual l'alcaldessa Mireia Ingla demanava una reunió amb Argimon per abordar els horaris dels CAP de Sant Cugat.

Més info: La Flama del Canigó crema "la pena" per Sant Joan i enceta l'estiu

Ja el divendres, el balanç de la revetlla de Sant Joan i els diferents focs que van haver va ser la notícia destacada, mentre que el dissabte, l'entrevista a l'actor Jaume Pla era la notícia d'obertura del dia.

Més info: Jaume Pla, una vida plena i dedicada al teatre

D'altra banda, la Festa Major de Sant Cugat ha seguit estant molt present en l'actualitat d'aquesta setmana. Amb això, pots informar-te amb el TOT Sant Cugat de la gran festa, que arrencarà el pròxim dimarts 28 de juny.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem