El Sopar Benèfic Campus Sant Cugat Índia omplirà el vestíbul del Teatre-Auditori

Es farà aquest divendres, 1 d'abril, amb més de 150 persones i amb l'actuació d'Alejandro Abad i el sorteig d'una samarreta de Juan Carlos Navarro, jugador de bàsquet del FC Barcelona

El segon sopar Benèfic Campus Sant Cugat Índia se celebra aquest divendres, 1 d'abril, a partir de les 21 hores, al vestíbul del Teatre-Auditori, amb més de 150 persones. L'objectiu és el de recaptar fons per finançar part del viatge de la trentena de persones que viatjaran a Anantapur (Índia) des de Sant Cugat. La quarta edició del Campus Sant Cugat Índia tindrà lloc del 14 al 29 de juliol, amb l'objectiu de formar en futbol i bàsquet uns 200 nens i nenes de la Fundación Vicente Ferrer.

Actuació d'Alejandro Abad

Durant el sopar, a peu dret, s'explicarà el projecte del Campus Sant Cugat Índia 2016 als assistents i actuarà el productor, compositor i cantautor santcugatenc Alejandro Abad, amb més de 33 milions de còpies venudes en tot el món, que hi col·laborarà altruistament. També hi haurà un sorteig de regals, en el que se sortejarà una samarreta del FC Barcelona de Juan Carlos Navarro i una del RCD Espanyol.

Tres clubs se sumen a la iniciativa

La principal novetat d'aquesta quarta edició és que tres clubs més de la ciutat s'han involucrat en el projecte. Són la Unió Esportiva Sant Cugat, el Qbasket Sant Cugat i el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco.

Aquesta iniciativa solidària també compta amb la col·laboració d'enguany del Junior FC i l'Europa Internacional School, que hi podrien participar en els pròxims anys. En un futur, en aquest projecte s'hi podria sumar la Unió Ciclista Sant Cugat.

El Sant Cugat Esport FC, pioner

Aquest campus formatiu solidari a l'Anantapur el va posar en marxa l'any 2013 el Sant Cugat Esport Futbol Club i durant tres edicions ha estat el Campus SantCu-Índia. Jaume Garcia, directiu del Sant Cugat Esport FC, continua sent el coordinador d'aquesta iniciativa solidària.

La presentació del quart Campus Sant Cugat Índia es va fer el dilluns 1 de febrer, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem