El DSV Club Voleibol Sant Cugat tornarà a debutar a Superlliga amb el CVB Barça

En aquesta ocasió, les de Rafa Ruiz jugaran com a equip local, i ho faran contra 4 exjugadores del DSV CV Sant Cugat i l'exentrenador Aitor Piñol

El CVB Barça serà, per segon any consecutiu, el primer adversari del primer equip femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat a Superlliga Iberdrola, però a diferència de la temporada 2016-2017 les santcugatenques jugaran a casa. Les vermell-i-negres rebran el 6è classificat d'11 equips de la temporada passada, un equip que aquesta temporada jugarà competició europea i en el que hi juguen fins a 4 exjugadores del DSV CV Sant Cugat, Raquel Brun i Aitana Garcia, que s'han incorporat al CVB Barça, i Maria Sanchís i Mireia Orozco. També hi ha l'exsegon entrenador del primer equip, Aitor Piñol que, amb Maria Sanchís, es van estrenar la temporada passada amb el CVB Barça. El conjunt que seguirà entrenant Rafa Ruiz, que la campanya anterior va acabar 9è d'11 equips, rebrà l'equip blau-i-grana el dissabte 7 d'octubre.

Dels 12 equips d'aquesta temporada 2017-2018 (la campanya anterior n'eren 11), n'hi ha 2 que són nous, l'Arona Tenerife Sur, campió de la Superlliga Femenina 2 la temporada passada, i la Fundación Cajasol Juvasa (Sevilla), que ha pujat de categoria després de la renúncia del JS Hotels Cide, subcampió de Superlliga 2. La Fundación Cajasol Juvasa va acabar 6è de 10 equips al grup B de Superlliga 2.

La primera volta

En la primera volta, el DSV CV Sant Cugat jugarà 5 partits al pavelló de Valldoreix, contra el CV Barça, l'Haro Rioja Voley, el VP Madrid, el Fíguero Peluqueros Haris i l'Aguere Ciudad de La Laguna, i 6 fora de casa, contra el Fundación Cajasol Juvasa, l'Avarca de Menorca, el Minis Arluy CB Logroño, l'BSA CV Gran Canaria, l'Arona Tenerife Sur i el Feel Volley Alcobendas. Després de 22 jornades a la màxima categoria estatal, el DSV CV Sant Cugat jugarà l'últim partit de lliga a casa enfront el Feel Volley Alcobendas.

Rafa Ruiz, entrenador del primer equip del DSV CV Sant Cugat, ha assenyalat que "serà una lliga molt igualada i apretada" en el que l'objectiu de l'equip és acabar "en la zona mitja-baixa de la classificació".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem