El Futbol Sala Sant Cugat debuta a 3a Nacional amb una derrota

El primer equip, que a la mitja part guanyava per 1 gol a 2 a la pista del FS Montsant, s'ha vist superat en els últims 8 minuts de partit

El primer equip del Futbol Sala Sant Cugat ha iniciat la lliga del grup 1 de 3a Nacional amb una derrota (6-2) a la pista del FS Montsant. La primera meitat ha finalitzat amb un 1 a 2 pels visitants, però el partit s'ha decidit en els últims 8 minuts de l'enfrontament quan el conjunt de Barcelona ha capgirat el marcador. A més, amb el 3 a 2, el FS Sant Cugat ha jugat de 5 (porter-jugador) per mirar de reaccionar, però no ha pogut evitar la derrota.

Manel Muñoz, entrenador del FS Sant Cugat, ha assenyalat que "el resultat és enganyós. Hem dominat els primers 30 minuts de partit. Teníem el partit controladíssim, creant moltes ocasions de gol. Però, al final, diversos errors ens han fet perdre el partit". El tècnic de Sant Cugat ha explicat que "la nostra és una plantilla molt jove i que, lògicament, encara ens falta aquell punt de saber competir, però sóc optimista".

Rep el FS Ripollet

En la segona jornada de lliga, el FS Sant Cugat rebrà el FS Ripollet, que en el seu debut ha guanyat (3-2) al FS Sant Joan de Vilassar. Aquest partit es jugarà a les 19 hores al pavelló de la ZEM La Guinardera.