Marta Marrero assumeix la gestió esportiva de l'Augusta Padel

La jugadora número 1 del rànquing del World Padel Tour, que fins ara era la directora esportiva d'Augusta Padel, i la propietat del club han segellat l'acord

La jugadora número 1 del rànquing del World Padel Tour, la santcugatenca Marta Marrero, és, des d'aquest divendres, 1 de setembre, la nova responsable de la gestió esportiva de l'Augusta Padel. La propietat del club esportiu de Sant Cugat i la societat esportiva de la jugadora professional han arribat un acord i el club externalitza la gestió esportiva a Marrero, que fins ara n'era la directora esportiva. L'escola infantil té uns 200 nois i noies, i la d'adults, un centenar de persones.

Marrero: "Seguirem treballant en la mateixa línia, amb més implicació i responsabilitat"

Marrero ha explicat al TOT Sant Cugat que "estic molt contenta. Seguirem treballant en la mateixa línia, amb més implicació i responsabilitat". Juanlu Blanco seguirà coordinant l'escola de pàdel (nens i adults), així com les lligues internes i l'organització dels torneigs. Amb aquest canvi, en el que Marrero assumeix la gestió esportiva directa del club, no descarta l'organització d'una prova del Circuit Català de la Federació Catalana de Pàdel.

Inauguració el 21 i 22 d'octubre

Marta Marrero i el seu equip de treball faran una inauguració el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre, amb un proam (amb jugadors professionals i esportistes rellevants), un partit d'exhibició de palistes d'elit i un torneig anateur.

Marrero: "Amb Tenorio tinc molt bones sensacions"

La lesió (lligament creuat anterior del genoll esquerre) de la seva parella de joc, Alejandra Salazar, el passat 25 de juny, ha fet que, des de llavors, la seva nova companya sigui l'argentina Cata Tenorio. "Tinc molt bones sensacions. L'adaptació ha anat molt bé", assegura. La pròxima temporada, Marrero tornarà a jugar amb Salazar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem