Jaume González ja és el nou director de Seguretat de Sant Cugat

La plaça es va assignar mitjançant un concurs públic

Jaume González Moreno, excap de la Policia Local de Mollet del Vallés, ja és el nou director d'Àmbit de Seguretat Ciutadana a l'Ajuntament de Sant Cugat, després de passar per ple municipal el seu nomenament. González havia estat abans sotsinspector dels Mossos d'Esquadra i abans de ser cap de la comissaria ja havia passat per la policia de Mollet i tindrà un sou de 70.700€ anuals.



González, d'aquesta manera ocuparà aquest nou càrrec de confiança, després que l'Ajuntament hagués obert un procés de selecció en el qual van quedar 3 finalistes, més: Joan Carles de Blas, Josep Lluís Vargas, i Javier Botella.

Càrrec amb polèmica

Després de la decisió d'atorgar la plaça a González, un dels aspirants al càrrec va presentar al·legacions argumentant que el seleccionat no tenia el nivell C de català, la qual cosa, tal com ha afirmat l'Ajuntament al TOT, no és així i per tant l'al·legació no prosperarà.

Currículum

Jaume González és llicenciat en Història i diplomat en Estudis Policials per la Facultat de Sociologia de la universitat de Barcelona i Màster en Estudis Policials. El 2005 va ser el guanyador de la beca d'investigació de l'Escola de Policia de Catalunya. A més, és el creador de la xarxa social de Policies 2.0 i creador de l'app XipNer 2.0 de coordinació policial.



Des del 1982 i fins al 19991 va ser agent de la Policia Municipal de Mollet del Vallés, cos que va deixar per ingressar els Mossos d'Esquadra. Des del 1991 fins al 1996 va ser agent dels Mossos i va ser aquest 1996 que va promocionar a Caporal fins al 1999 que va passar a ser sergent. Ja va ser el 1999 que González va promocionar a sergent dels Mossos d'Esquadra i va exercir com a tal a L'ABP La Garrotxa, a Cap de Torn a l'ABP Gironés, a Cap de Torn Regional R.P.G i cap Unitat SRC RPMN. 

Ja el 2004 i fins al febrer del 2010 va ser Sotsinspector dels Mosso d'Esquadra a USC ABP De Mollet del Vallés. I el 2010 va deixar els Mossos d'Esquadra per tornar a la Policia Local de Mollet com Inspector en cap.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem