Sant Cugat es proclama ciutat 'Vegfriendly'

La proposta, presentada per ICV-EUiA al ple municipal de juliol, situa Sant Cugat com a ciutat amiga de la cultura vegana i vegetariana

Sant Cugat ha estat proclamada ciutat amiga de la cultura vegana i vegetariana. Al ple municipal d'aquest mes de juliol ha estat aprovada la proposta d'ICV-EUiA.

D'aquesta manera, Sant Cugat comptarà amb un punt d'informació i de trobada d'empreses i ONG, entre altres, per afavorir la cultura vegana i el comerç local i de proximitat i es compromet a oferir propostes gastronòmiques veganes i vegetarianes en els actes organitzats per l'Ajuntament

Tot i que totes les formacions han estat pràcticament d'acord amb la idea de la moció, aspectes com el del 'Dilluns sense carn', una de les propostes que contemplava la proposta, no s'ha tirat endavant. A canvi, s'ha aprovat l'esmena presentada per Convergència en aquest punt, que proposa celebrar el Dia Mundial Sense Carn, que té lloc cada 20 de març. 

D'altra banda, també s'ha acordat suprimir la proposta de promoure entre el gremi de la restauració local la dieta vegana, entenent que la majoria d'establiments ja promouen la dieta saludable i ofereixen propostes veganes i vegetarianes. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem