5 mocions aprovades, 3 rebutjades, 2 retirades i 1 institucional

El ple ha durat gairabé 5 hores sense tenir en compte el tron de participació ciutadana

El ple de Sant Cugat ha començat gairebé mitja hora tard, després que el torn de la ciutadania s'hagi allargat per la intervenció d'uns veïns de Mira-sol que demanaven millores al seu clavegueram i rebutjaven una torre d'alta tensió.

Un cop començat el ple i aprovat l'acte de la sessió anterior, s'ha formalitzat la renúncia del tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, i l'aprovació de Jaume González com a nou director d'àmbit de Seguretat. A més el ple ha donat llum verda a una modificació del sou dels portaveus del grup municipal.

Pel que fa a les mocions dels grups, en aquest ple hi ha hagut una sola moció institucional per dotar les Planes de millores en urbanisme. D'altra banda s'han aporvat cinc mocions: un text de suport a la Marxa Som, un altra moció de suport als encausats pel 9N, un text de rebuig a la corrupció Catalunya, arran de l'afer Fernández Díaz, una altra moció per promoure la cultura vegana i vegetariana a Sant Cugat i una altra per crear un consell editorial de la revista municipal.

Pel que fa a les mocions rebutjades, no s'ha aprovat una proposta per demanar més mossos d'esquadra a Sant Cugat, ni un text de rebuig a les mesures anunciades per la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a més d'una moció de suport a suport al "Sindicato andaluz de trabajadores" (SAT) i al seu militant injustament empresonat, Andrés Bódalo.

D'altra banda, s'han retirat dues mocions, una per demanar la gratuïtat dels llibres de text i l'altra per la creació d'una Casa de la Dona. 

Les millors fotografies del ple.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem