L'economia de l'Ajuntament i els robatoris a Mira-sol, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

L'eliminació de l'impost de les plusvàlues està portant mal de cap a l'Ajuntament, el qual ha demanat a l'Estat compensar els ingressos municipals. L'oposició, per la seva banda, ha criticat durament la gestió de l'ens municipal. A més, durant aquesta setmana, hem desvetllat l'increment de robatoris a Mira-sol, una setmana en la qual coneixíem que Albert Einstein va visitar Sant Cugat.

Amb això, el ple municipal centrava l'inici de la setmana, un ple en el qual la situació econòmica de l'Ajuntament era la gran protagonista. A més, el futur contracte de recollida de residus de Sant Cugat o l'increment del sou dels treballadors de l'Ajuntament eren també notícies destacades del dia.

Més info: La situació econòmica de l'Ajuntament centra el ple de Sant Cugat del mes de febrer

De cara a dimarts, Junts per Sant Cugat denunciava un forat milionari a l'Ajuntament per la "gestió nefasta del tripartit" i explicàvem la lluita de les entitats de bàsquet locals per aconseguir més hores de pista coberta. D'altra banda, la CUP donava suport a Juanjo Cortés i s'unia a Valldoreix Plural.

Més info: Junts denuncia un forat milionari a l'Ajuntament per la "gestió nefasta del tripartit"

Pel que fa a dimecres, l'augment dels robatoris en el barri de Mira-sol era la notícia d'obertura del dia, un dimecres en el qual Sant Cugat s'acomiadava de Carnaval amb el retorn de la vara del poder a l'alcaldessa i en el qual es coneixia la mort de Joaquim Pla Pahissa, membre dels Castellers de Sant Cugat.

Més info: Els robatoris castiguen el barri de Mira-sol de Sant Cugat

El centenari de la visita d'Albert Einstein era l'obertura del dijous, un dijous en el qual més d'un centenar de persones es manifestava per demanar el fi de la guerra a Ucraïna, en el primer aniversari de l'esclat, i en el qual es presentaven les preinscripcions del nou curs escolar.

Més info: 100 anys de la visita d'Albert Einstein a Sant Cugat

Ja el divendres, l'entrevista a Andreu Travé, voluntari del Fons Social Sant Cugat-Valldoreix, era l'obertura del divendres, un divendres en el qual Marc G. Rodríguez, president de l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres, dimitia i en el qual l'Olimpyc Floresta FS presentava els 170 jugadors d'aquesta temporada.

Més info: Travé (Fons Social): "Ajudem treballadors que no tenen capacitat d’estalvi"

Finalment, la història de Mas Janer era la notícia destacada del cap de setmana, un cap de setmana en el qual el Junior FC masculí d'hoquei sala quedava eliminat del Campionat d'Espanya en les semifinals.

Més info: Història i patrimoni de Sant Cugat: Mas Janer

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem