Joan Oliver, la plaga de rates i Sant Antoni Abat, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Sant Cugat celebra un any més Sant Antoni Abat amb la festa dels Foguerons i la rua dels Tres Tombs. A més, durant aquesta setmana, el conflicte per la pacificació de Joan Oliver ha continuat present, una setmana en la qual hem conegut les queixes de diferents veïns per la plaga de rates al municipi. En clau personal, hem conegut la història de Montserrat Rabella i de la tennista Sonia Delgado. A més, hem pogut entrevistar a Marta Guàrdia, de la Plataforma Animalista de Sant Cugat, per parla sobre els Tres Tombs.

Així doncs, la història de Montserrat Rabella, la santcugatenca que va dedicar la vida a ajudar a les viudes, va ser l'obertura del dilluns 17 de gener, un dilluns en el qual coneixíem que Sant Cugat tornava a superar el rècord de contagis i en el qual moria el santcugatenc Jesús González.

Més info: Montserrat Rabella, la santcugatenca que va dedicar la vida a ajudar a les viudes

De cara el dimarts, les queixes d'alguns veïns per la plaga de rates era l'obertura del dia, un dimarts en el qual coneixíem el fi del toc de queda i en el qual l'escriptora Tura Soler presentava el seu llibre 'El pantà maleït'.

Més info: Veïns demanen controlar la plaga de rates a Sant Cugat

La defensa de la pacificació de Joan Oliver per part d'alguns veïns era l'obertura del dimecres, un dimecres en el qual es disparaven els contagis d'alumnes en les escoles de Sant Cugat i en el qual presentàvem, en les oficines del TOT, la figura restaurada de Sant Antoni Abat.

Més info: Veïns de Joan Oliver defensen la pacificació del carrer

Pel que fa al dijous, el perfil esportiu de Sonia Delgado, la tenista que va competir per fer-se un lloc entre les millors del món, era l'obertura del dia. Delgado es va situar entre les 400 millors del món i ja en categoria veterans, va participar en un Campionat del Món per equips.

Més info: Delgado, la santcugatenca que va estar entre les 400 millors tenistes del món

Ja el divendres, l'entrevista a Marta Guàrdia, de la Plataforma Animalista de Sant Cugat, sobre el Protocol de Benestar Animal, era l'obertura del dia, un divendres en el qual coneixíem el nombre d'alumnes confinats a Sant Cugat i en el qual es feia un pas endavant per connectar Sant Cugat i Rubí amb un carril bici.

Més info: Marta Guàrdia (PAS): “Ens agradaria celebrar la tradició deixant els animals tranquils”

Finalment, la celebració de la festa dels Foguerons era la notícia destacada del dissabte 22 de gener, un dissabte en el qual explicàvem l'augment de contagiats en el municipi i en el qual el Club Handbol Sant Cugat guanyava el seu primer partit del 2022.

Més info: La festa dels Foguerons de Sant Antoni rebrà la cultura popular de Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem