El preu del lloguer i les pròximes eleccions municipals, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Les eleccions municipals cada cop estant més a prop (28 de maig) i durant aquesta setmana, hem pogut saber quina valoració posen els santcugatencs als diferents portaveus de l'Ajuntament de Sant Cugat i conèixer quins són els diferents candidats a alcaldables en els pròxims comicis. A més, durant la setmana, hem conegut quina és la mitjana del preu del lloguer a Sant Cugat, en una setmana en la qual el Junior FC ha dit adeu a la Copa del Rei i de la Reina.

Amb això, arrencàvem la setmana explicant que el lloguer a Sant Cugat és el més alt de les ciutats catalanes amb més de 50.000 habitants, en un dilluns en el qual se celebrava el Ple Municipal amb temes destacats com la liquidació del pressupost municipal o les polítiques d'habitatge.

Més info: El lloguer a Sant Cugat, el més car d'entre les grans ciutats de Catalunya

De cara dimarts, l'explicació dels projectes esportius de present i futur de Sant Cugat era la notícia destacada del dia, un dimarts en el qual el PSC Sant Cugat donava a conèixer els seus 11 primers noms de la llista electoral i en el qual el municipi engegava nous sistemes d'estalvi energètic en tres equipaments públics.

Més info: El nou pavelló o el Complex Aquàtic, entre els grans projectes esportius de Sant Cugat

Pel que fa al dimecres, la segona vida que busca Creapolis era la notícia d'obertura del dia, en un dimecres en el qual desvetllàvem els dies en els quals se celebrarà la Festa Major d'enguany.

Més info: Creapolis busca una segona vida

La valoració als diferents portaveus dels grups municipals de l'Ajuntament de Sant Cugat era la notícia d'obertura del dijous, un dijous que a més repassàvem els candidats a alcaldables dels diferents partits polítics que es presenten en les eleccions municipals.

Més info: Vallès (Junts), el polític més valorat i Ciprian (Cs), el menys valorat, a Sant Cugat

Ja el divendres, l'entrevista a Xavier Bosch, era l'obertura del dia, i és que l'escriptor presentava la seva nova novel·la 32 de març. En l'àmbit esportiu, el Junior FC s'acomiadava tant de la Copa del Rei com de la Copa de la Reina en els quarts de final de la competició.

Més info: Xavier Bosch: "La meva filla només ha tingut una àvia i dedico la novel·la a elles dues"

Finalment, durant el cap de setmana, la presentació de Juanjo Cortés, candidat de la coalició d'esquerres, Valldoreix Plural, era la notíca destacada del dia, un cap de setmana en el qual Sant Cugat acollia diferents actes pel Dia Mundial del Teatre i en el qual es coneixia que han multat a la tinenta d'alcalde Lourdes Llorente (CUP) per desobediència en un desnonament

Més info: Juanjo Cortés es presenta com a presidenciable a Valldoreix criticant el "mal govern"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem