El DSV Club Voleibol Sant Cugat inicia la Superlliga rebent el CVB Barça

L'equip de Rafa Ruiz, que té com a objectiu situar l'equip "a mitja taula", s'enfrontarà a un CVB Barça amb 4 exjugadores santcugatenques, Raquel Brun, Aitana García, Maria Sanchís i Mireia Orozco

Per segon any consecutiu, el primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat debuta a Superlliga Femenina contra el CVB Barça. Però en aquesta ocasió, les santcugatenques, que no tenen cap baixa per aquest enfrontament, jugaran al pavelló de Valldoreix, aquest dissabte, 7 d'octubre, a les 16.30 hores. I ho faran davant un CVB Barça amb fins a 4 exjugadores santcugatenques, com Raquel Brun, Aitana García, Maria Sanchís i Mireia Orozco.

Rafa Ruiz: "L'objectiu és situar-nos a mitja taula"

Rafa Ruiz, que per cinquena temporada consecutiva dirigirà el DSV CV Sant Cugat, ha assegurat que "aquest partit serà igual d'igualat que el de la final de la Lliga Catalana, però esperem que aquesta vegada caigui del nostre costat. En aquest partit no vam poder disposar de totes les jugadores". Per a l'entrenador, l'objectiu del primer equip femení a la màxima categoria estatal és "situar-nos a mitja taula i no haver de lluitar per la permanència fins a l'última jornada, com la temporada passada".

Ruiz també ha assenyalat que "hem fet una bona pretemporada, tot i que hi ha jugadores que s'han incorporat més tard, com la Carla Moreira, que va arribar el dissabte 30 de setembre".

3 incorporacions

Per aquesta temporada 2017-2018, el DSV CV Sant Cugat s'ha reforçat amb 3 jugadores. Són la central americana Taylor Paulson; Marta García, que ve del CV Esplugues (havia jugat a Sant Cugat) i que és receptora, i Núria León (juvenil del CIDE), que juga de receptora. També s'incorpora al primer equip la juvenil Magalí Montoro, que és punta.

Segueixen 8 jugadores

De la campanya anterior segueixen Carla Moreira, Sílvia Araco, Laura Alcalde, Sara Julián, María García, Aina Berbel, Paula García i Andrea Bové. Les jugadores que no segueixen són Aitana García (CVB Barça), Alba Cardona (Avarca Menorca), Laura Brun (Algar Surmenor), Cris Borja i Júlia Bonet, que ha deixat de jugar.

Durant la pretemporada, que la van començar el 28 d'agost, el DSV CV Sant Cugat ha jugat 4 partits de preparació, amb un balanç de 2 victòries, amb el CV Esplugues (3-0) i el CA San Lorenzo de Almagro d'Argentina (3-2), i 2 derrotes l'Avarca Menorca (0-3) i el CVB Barça (3-0).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem