El Sant Cugat Esport FC clou el centenari amb una jornada multitudinària

El president del Sant Cugat Esport FC, Llorenç Santasusagna, ha qualificat la festa de cloenda d'"extraordinària, emotiva, familiar, participativa i molt lluïda"

Amb la presentació oficial dels 40 equips i 600 jugadors i jugadores; una gimcana esportiva pel futbol base, dinamitzada per Dinamiks; un dinar popular per a 1.670 persones, al carrer Ventura i Gassol, al davant de la ZEM Jaume Tubau; un partit de futbol de veterans entre el Sant Cugat Esport FC i la UE Rubí, i l'actuació musical del grup santcugatenc Vinylix, han estat els actes de la festa de cloenda del centenari del Sant Cugat Esport Futbol Club, que s'ha celebrat aquest dissabte, 24 de setembre, a la ZEM Jaume Tubau.

Mira les millors imatges de la festa de cloenda del centenari del Sant Cugat Esport FC.

Santasusagna: "Ha estat una festa extraordinària"

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC, ha explicat al TOT Sant Cugat que "ha estat una festa extraordinària, emotiva, familiar, participativa i molt lluïda. No esperàvem tanta gent. Ha superat les nostres expectatives".

Velles glòries

Els equips del Sant Cugat Esport FC i la UE Rubí han jugat un partit de veterans que ha acabat amb empat a 1 gol. FOTO: Àlex López Puig

El partit de futbol de veterans entre el Sant Cugat Esport FC i la UE Rubí ha acabat amb empat a 1 gol. Han defensat l'equip vermell-i-negre jugadors de diferents èpoques com Nando Zamora, César Crespo, Bayo, Joan Gómez, Cota, Jordi Muñoz, Javi González, José Ramon Alacid, Javi Méndez i Jordi Valenzuela.

El conte del centenari, presentat

Miquel Garcia, coautor del conte del centenari, a l'esquerre de la imatge. FOTO: Haidy Blanch

En aquesta cloenda del centenari, el Sant Cugat Esport FC ha presentat en societat el conte del centenari, En Pau vol jugar a futbol, que han escrit el directiu Miquel Garcia i l'exdirectiva (ara col·laboradora del primer equip del club) Yolanda Cabo, amb dibuixos d'Oriol Roca.

Ple d'autoritats

Gerard Figueras, Mercè Conesa, Llorenç Santasusagna i Andreu Subies, durant els parlaments. FOTO: Àlex López Puig

Al llarg de la jornada, diferents personalitats han participat d'aquesta gran festa popular, com Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Gerard Figueras, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol; Lanci Dodem, representant de la Fundación Vicente Ferrer; Josep Maldonado, president i fundador de l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI), i Ramon Asenjo, president del CF Damm.

Aquest últim acte del centenari també ha comptat amb la presència dels expresidents Josep Borda, Àlex Barberà i José Ramon Alacid.

El club pot rebre la Medalla d'Honor de la ciutat

L'alcaldessa Mercè Conesa ha explicat en els parlaments que "l'Ajuntament, amb el suport de grups com Convergència i ERC-MES, proposarem que el Sant Cugat Esport FC rebi la Medalla d'Honor de la ciutat". Conesa també ha promès que "els nous vestidors de la ZEM Jaume Tubau es construiran el 2017".

Figueras: "El club i el seu model representen el referent a seguir"

El secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya ha afirmat que "el Sant Cugat Esport FC i el seu model representen el referent a seguir. Aquest club és l'exemple de com es pot aplicar la formació integral d'una persona a través del futbol".

 

Subies: "És un club pioner en valors"

El president de la Federació Catalana de Futbol ha dit que el Sant Cugat Esport FC "és un club històric que representa molts valors en l'àmbit esportiu i social, i en això, són pioners".

Els tres actes de la celebració del centenari del Sant Cugat Esport FC han estat la presentació del centenari, la presentació oficial dels equips de la temporada 2015-2016, l'exposició dels cent anys del club vermell-i-negre, a la Casa de Cultura, i aquesta festa de cloenda.

En els pròxims mesos, el Sant Cugat Esport FC presentarà el llibre del centenari, que ha escrit el directiu Miquel Garcia.

Jordi Juncosa, Personatge SantCu 2016

Llorenç Santasusagna i Jordi Juncosa, Personatge SantCu 2016. FOTO: Àlex López Puig

Durant aquesta festa de cloenda, el Sant Cugat Esport ha lliurat el Personatge SantCu 2016, que ha estat per Jordi Juncosa. Es tracta d'un jugador de 15 anys, de l'equip cadet D, que des de fa deu anys defensa els colors vermell-i-negre. Juncosa també és entrenador de l'equip de Patufets B.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem