Marta Marrero presenta la seva nova escola de pàdel

A banda de la presentació de l'escola infantil i la d'adults, es farà un partit d'exhibició entre Marta Marrero-Fernando Belasteguin i Alex Corretja-Martín Sánchez Piñeiro, a l'Augusta Padel

La nova escola de pàdel de Marta Marrero es presenta en societat des d'aquest divendres, 20 d'octubre, fins al diumenge 22 d'octubre, a l'Augusta Padel. Recordem que la jugadora de Sant Cugat, número 3 el rànquing del World Padel Tour, és, des del divendres 1 de setembre, la nova responsable de la gestió esportiva de l'Augusta Padel. La propietat del club i la societat esportiva de la jugadora professional van arribar un acord i el club va externalitzar la gestió esportiva a Marta Marrero, que fins ara n'era la directora esportiva. L'escola infantil té 258 nois i noies d'entre 6 i 16 anys (nivells d'iniciació, perfeccionament i competició), i la d'adults, més d'un centenar de persones. Juanlu Blanco seguirà coordinant l'escola de pàdel (nens i adults), així com les lligues internes i l'organització dels torneigs.

Torneig, pro-am, presentació i partit d'exhibició

Aquest divendres, a les 17 hores, arrenca un torneig amateur, amb la participació de 142 parelles, que acabarà diumenge. El dissabte, de 17 a 19 hores, es jugarà un proam (amb jugadors professionals, esportistes rellevants i patrocinadors). A les 19 hores es farà la presentació i la foto oficial de l'escola de pàdel Marta Marrero i els equips interclubs (2 masculí i 1 femení). A les 19.15 hores tindrà lloc un partit d'exhibició de palistes d'elit entre Marta Marrero-Fernando Belasteguin (número 1 al rànquing del World Padel Tour) i Alex Corretja (extennista d'elit)-Martín Sánchez Piñeiro (número 31 al rànquing del WPT).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem