La història de Carnaval i Can Canyameres, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Carnaval està a punt d'arribar a Sant Cugat i és per això que durant aquesta setmana hem explicat l'evolució d'aquesta festivitat en el municipi. A més, durant aquesta setmana, hem explicat la reivindicació dels veïns de Volpelleres per convertir Can Canyameres en un casal. En clau personal, hem entrevistat a Xavier Pujol (president de la Pimec al Vallès Occidental) i hem conegut la història de Mariano Tazzioli, un dissenyador 3D que treballa per Netflix i Disney, entre altres.

Amb això, obríem l'actualitat setmanal amb l'entrevista a Xavier Pujol, president de la Pimec al Vallès Occidental, en un dilluns en el qual es coneixia el programa del Carnaval 2023 i explicàvem que un jugador del Qbasket va passar 2 dies a l'UCI, després d'una relliscada entrenant.

Més info: Pujol (Pimec): "Sant Cugat ha esdevingut un pol econòmic destacat"

De cara dimarts, l'enderrocament d'una casa de més de 200 anys al carrer de Valldoreix era la notícia d'obertura del dia, un dimarts en el qual explicàvem que es ratificava la condemna de 21 anys de presó per l'home que va abusar de sis menors i en el qual es presentava l'allargament de la línia d'autobús L1 fins a l'estació de Valldoreix.

Més info: Enderroquen l'edifici de la mítica botiga de Flors Riera de Sant Cugat

Pel que fa al dimecres, la història de Mariano Tazzioli, el dissenyador 3D de Sant Cugat que se'l rifen Disney, Netflix i mig món, era l'obertura del dia, un dimecres en el qual s'adjudicaven les obres del nou passeig que connectarà Rubí i Sant Cugat sota l'AP-7 i en el qual el PDeCAT anunciava a Mayte Pérez com a candidata a alcaldable.

Més info: Mariano Tazzioli, el dissenyador 3D de Sant Cugat que se'l rifen Disney, Netflix i mig món

El reportatge sobre que Cerdanyola i Rubí tindran una Zona de Baixes Emissions aquest 2023 era l'obertura del dia del dijous, un dijous en el qual Josep Maria Vallès carregava contra 'l'experiment del tripartit perquè no escolta a la ciutat' i en el qual es coneixia el programa d'actes del Carnaval a Valldoreix.

Més info: Cerdanyola i Rubí tindran una Zona de Baixes Emissions aquest 2023

Ja el divendres, la reivindicació dels veïns de Volpelleres per convertir la masia de Can Canyameres en un casal era l'obertura del dia, un divendres en el qual presentàvem l'Afònic, el nou bar musical amb herència del Bohèmia i en el qual el Mercat Vell busca una nova vida amb Ametller Origen.

Més info: Volpelleres espera el casal a la masia de Can Canyameres

Finalment, la història del Carnaval a Sant Cugat era la notícia destacada del cap de setmana, en un cap de setmana en la qual la CUP presentava les seves propostes municipalistes i en el qual els 2 equips del Junior FC d'hoquei herba han participat en la Supercopa Catalana Munich.

Més info: De celebrar només el Carnaval pels més petits a una setmana de disbauxa per a tot el poble

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem