Les dues santcugatenques ferides a l'atemptat de Barcelona continuen ingressades

Les dues santcugatenques, mare i filla, eren a Les Rambles de Barcelona el passat 17 d'agost

Les dues dones santcugatenques que van resultar ferides en l'atemptat de Barcelona de l'agost continuen ingressades, segons han confirmat fonts familiars al TOT. Una de les ferides està ingressada a Sant Pau, mentre que l'altra està a Mútua de Terrassa, després de ser donada d'alta de l'hospital de Sant Pau on estava ingressada.


Segons el darrer balanç del Departament de Salut emès divendres, 1 de setembre, cap de les 17 persones que continuen ingressades pels atemptats de Barcelona i Cambrils es troba en estat crític. Del total, 14 persones van resultar ferides en els atacs a la capital catalana, dels quals tres estan greus i 11 de poca gravetat, i els tres restants a Cambrils, un d'ells encara en estat greu i els altres dos menys greus. Tots ells es troben repartits en vuit centres catalans i un de Saragossa.
 

Les dues santcugatenques, mare i filla, eren a Les Rambles de Barcelona el passat 17 d'agost, quan una furgoneta va envestir desenes de persones. En l'atropellament van morir 15 persones, entre elles dos ciutadans de Rubí, i en va ferir més d'un centenar, les dues veïnes del municipi entre elles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem