Parlem de tapes (i III)

La clau d’una bona tapa és que el producte utilitzat sigui fresc i de qualitat.

Moltes de les variades tapes ens proporcionen diferents quantitats de vitamines, hidrats, minerals, proteïnes, fibra...

De segur que durant aquest estiu haureu gaudit de les tapes i que segons on haureu parat trobareu tapes diferents: l’inoblidable pop a feira; els esponjosos bunyols de bacallà; un regal per al paladar amb una tapa de “cochinillo”, el garrinet; costelletes de conill arrebossades; un arròs caldós amb nècores; un original gaspatxo de cireres; una original mini hamburguesa de cua de toro; una cruixent torradeta de pebrot confitat amb seitó; gamba amb cruixent de patata; un gustós oreo de brandada i olivada; originals raviolis de carbassa amb escuma de formatge; un foie semicuit amb puré d’orellanes i ametlles garapinyades; carpaccio de vedella i bolets amb germinat de ceba; un sorprenent tàrtar d’escalivada, viera i oli de fum; original tac de foie, polenta i suc de most reduït; l’apetitós calzone de carn amb salsa sambal; acompanyat amb salsa de iogurt a la menta; les croquetes d’ibèric confitat, sèpia i suc d’escamarlà; salmó marinat amb fruits vermells; parlar de la truita és presentar una col·lecció d’originals tapes...

Déu n’hi do el llistat que us he presentat, segur que us he fet venir salivera. Però, no teniu set? A les primitives tapes, les de les tasques, no podia faltar un vas de vi acompanyant l’assortiment d’embotits, però actualment acompanyem les tapes amb cervesa, vermut, sidra, també i cava... Bones tapes, amics!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem