El Club Voleibol Sant Cugat inicia la Superlliga amb una derrota, però ja té 1 punt

Les santcugatenques, que anaven guanyant per 2 sets a 1, han perdut (2-3) el derbi català amb el CVB Barça

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha iniciat la seva segona temporada consecutiva a Superlliga Iberdrola amb una derrota (2-3) davant el CVB Barça, integrat per fins a 4 exjugadores formades a l'entitat de Sant Cugat i exjugadores del primer equip, com són Raquel Brun, Aitana García, Mireia Orozco i Maria Sanchís. Excepte Orozco, les altres tres jugadores són de Sant Cugat. A més, el també santcugatenc i extècnic del DSV CV Sant Cugat i exsegon entrenador del primer equip, Aitor Piñol, és des de fa dues temporades el segon entrenador del CVB Barça.

DSV CV Sant Cugat i CVB Barça han iniciat la màxima categoria del voleibol femení estatal de la mateixa manera que ho van fer la temporada passada, la 2016-2017, amb l'única diferència que, en aquesta ocasió, el partit s'ha jugat a Valldoreix. A diferència del 2016, les santcugatenques han puntuat en la primera jornada de lliga i ja tenen el seu primer punt a la classificació.

Se li escapa el partit amb un 2 a 1

Les jugadores del DSV CV Sant Cugat celebrant un punt del partit contra el CVB Barça. FOTO: Lali Álvarez

Amb el resultat a favor de 2 sets a 1, el DSV CV Sant Cugat no ha sabut controlar el derbi català i el CVB Barça ha guanyat els 2 últims sets que li han donat el triomf. En el primer set, el CVB Barça s'ha imposat per 18 punts a 25, amb 3 de les 4 exjugadores del DSV CV Sant Cugat en l'equip titular. Raquel Brun, Aitana García i Mireia Orozco han empès el seu equip cap al triomf, i Brun i García han estat peces clau en la victòria del seu equip. Les locals han aguantat el marcador fins al 13-16, però després les barcelonines no han tingut problemes per guanyar el primer set.

El segon set se l'ha endut el DSV CV Sant Cugat, per 25-23, en un set que ha durat 30 minuts. L'equip ha reaccionat, i entre les accions de la brasilera Carla Moreira i l'alè del públic santcugatenc, les de Rafa Ruiz han aconseguit endur-se un segon set molt igualat. Les locals també han guanyat el tercer set, 25-22, en un set molt igualat que ha durat 29 minuts. En el quart set, el CVB Barça, després de l'11 a 12 s'ha desempallegat del seu adversari i s'ha endut el set per 21 a 25. En el cinquè i definitiu set no hi ha hagut color. El tie-break ha estat pel CVB Barça, que ha guanyat amb un còmode 7-15.

Ruiz: "Aquesta temporada, la nostra mentalitat és una altra"

La brasilera Carla Moreira ha estat una de les jugadores més destacades del DSV CV Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez

Després del partit, l'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha assenyalat que "no ha estat un bon partit. Els dos equips hem comès molts errors. És una llàstima perquè hem pogut guanyar el partit. Hem aconseguit el primer punt de la temporada i la temporada passada ens va costar moltíssim puntuar. Hem fet un salt de qualitat respecte a l'equip de la campanya anterior i la nostra mentalitat és una altra. Aquí no vindrà cap equip a guanyar fàcil, els hi posarem difícil a tots. El partit d'avui és un avís a la resta de rivals".

Ruiz: "Que tot un Baça es fixi en el DSV CV Sant Cugat, parla molt bé del treball que estem fent"

Respecte al fet que el CVB Barça tingui a les seves files a 4 exjugadores del DSV CV Sant Cugat, Ruiz ha afirmat que "és un orgull, parla molt bé del treball que estem fent al DSV CV Sant Cugat. Que tot un Barça, amb la plantilla que pugui confeccionar en l'àmbit econòmic i amb els reforços que pugui fer, es fixi en els nostres equips per enfortir-se és un orgull. Parla molt bé del nostre segell d'identitat i, a poc a poc, estem nodrint el voleibol espanyol amb més jugadores que es formen a Sant Cugat".

Brun: "El nostre objectiu ha de ser jugar la Copa de la Reina i intentar classificar-nos per jugar el play-off pel títol de lliga"

Raquel Brun, jugadora santcugatenca del CVB Barça, ha assegurat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "veníem preparades perquè fos un partit llarg. En la final de la Lliga Catalana que vam guanyar al Sant Cugat, els hi faltava la Carla Moreira i és el pilar més important del seu equip. Sabíem que seria un partit complicat, i així ho ha estat". Per a Brun, "el nostre objectiu ha de ser jugar la Copa de la Reina i intentar classificar-nos per jugar el play-off pel títol de lliga". Respecte al DSV CV Sant Cugat, ha assegurat que "si l'equip treballa bé, estarà a mitja taula. La lliga serà molt igualada. Només hi ha un equip que destaqui, el Logronyo".

A la pista del Cajasol Juvasa Voley

En la segona jornada de Superlliga Iberdrola, el DSV CV Sant Cugat visitarà la pista del Cajasol Juvasa Voley, equip que aquesta temporada estrena categoria i que en el seu debut ha perdut (3-0) a la pista de l'Avarca Menorca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem