Jordi Palau: "El regidor d'Esports ha incomplert la seva paraula"

En la presentació dels 21 equips del Futbol Sala Sant Cugat, el seu president ha lamentat que "Eloi Rovira hagi incomplert la seva paraula en què el transport públic a la ZEM La Guinardera seria gratuït"

El Futbol Sala Sant Cugat ha presentat els seus 21 equips (230 jugadors i jugadores) aquest divendres, 6 d'octubre, a la nit, a la ZEM La Guinardera, davant unes 250 persones. Aquests 21 equips són 3 sèniors masculins, 1 equip de veterans, 1 sènior femení, 4 juvenils, 4 cadets, 3 infantils, 3 alevins, 1 benjamí i 1 prebenjamí. El coordinador esportiu de l'entitat és, per segon any consecutiu, Miguel Sánchez, mentre que Àlex Clarós és el nou responsable esportiu de la categoria prebenjamí, benjamí i aleví.

En declaracions al TOT Sant Cugat, Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, ha assenyalat que "hem omplert el pavelló amb totes les famílies i els nens. Estic molt content de la resposta de la gent i de veure com les famílies continuen confiant en el club i en el projecte del club. El futbol sala segueix creixent a Sant Cugat".

 

Una de les novetats més importants és la creació d'un sènior femení i, d'aquesta manera, el FS Sant Cugat recupera el futbol sala femení al club. Palau ha afirmat al TOT que "volem potenciar el futbol sala femení. Esperem que sigui el primer de molts anys i que en un termini curt puguem tenir futbol sala de base femení”.

L'acte ha comptat amb la presència de Pere Soler, tinent d'Alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals de l'Ajuntament de Sant Cugat: Èric Gómez, regidor d'ERC-MES a l'Ajuntament; Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, i Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat.

Palau: "El canvi d'instal·lació ha estat una qüestió política"

Una de les novetats d'aquesta temporada 2016-2017 és que el FS Sant Cugat torna a tenir equip sènior femení. FOTO: Lali Álvarez

En els parlaments, Jordi Palau ha estat crític amb l'Ajuntament i ha assegurat que "a pesar de les dificultats, any rere any el futbol sala creix a la ciutat. Som un club humil, però gran". Palau ha afirmat que "el canvi d'instal·lació ha estat una qüestió política i sabem que les coses es podien haver fet d'una altra manera" i que "aquesta nova instal·lació està molt bé, és nova, però creiem que no està dissenyada pel futbol sala i només si ens escolten i accepten els nostres consells com a usuaris de la instal·lació que som, entre tots convertirem la ZEM La Guinardera en la millor instal·lació de la ciutat".

El president també ha dit que "lamentem que els horaris del nou servei de bus llançadora no cobreixin les necessitats de tots els esportistes i que el regidor d'Esports hagi incomplert la seva paraula quan va dir que el transport públic a la ZEM La Guinardera seria gratuït".

Pere Soler reconeix que "hi ha mancances"

Un equip de base del FS Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez

Pere Soler, que sempre s'ha mostrat com un polític proper als problemes del FS Sant Cugat, ha reconegut que "hi ha mancances. Hi ha coses que s'han de lligar, com el transport, la climatització, els horaris i els serveis, i tots els grups polítics ens acabarem posant d'acord, fins i tot l'equip de govern del qual en formo part perquè aquesta instal·lació funcioni a ple rendiment".

Palau: "Ens hagués agradat que el regidor d'Esports o l'alcaldessa haguessin vingut a la presentació"

En declaracions al TOT Sant Cugat, Jordi Palau ha assegurat que amb el canvi d'instal·lació, del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler al nou pavelló de la ZEM La Guinardera "el club ha perdut 3 equips i més de 30 nois, un benjamí, un aleví i un infantil, que són equips de base. I això ens preocupa".

Després de l'estira-i-arronsa entre el FS Sant Cugat i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, a l'entitat li hauria agradat que el regidor d'Esports, Eloi Rovira, o l'alcaldessa, Mercè Conesa, assistissin a la presentació dels equips del club. "Ens hauria agradat que el regidor d'Esports o l'alcaldessa haguessin vingut a la presentació dels equips perquè després de les situacions tenses que hem viscut amb el canvi d'instal·lació i amb els diversos argumentaris que hem fet els uns i els altres, era una molt bona oportunitat perquè el regidor es conciliés amb les famílies, sobretot després de l'última reunió que va mantenir amb les famílies. Tot i que podria ser més fluid, ara hi ha diàleg amb el regidor d'Esports. Hem restablert la comunicació".

Palau: "Estem capacitats per liderar un projecte pel futbol sala escolar"

També en declaracions al TOT, Palau ha assegurat que el FS Sant Cugat vol potenciar el futbol sala escolar a Sant Cugat: "El club vol incidir en l'esport escolar. És un esport que en la societat està molt viu, cada vegada té més repercussió i seguiment, i aquest fet a Sant Cugat no l'estem detectant, al contrari. El futbol sala escolar a la ciutat ha desaparegut. És una oferta que no es realitza a les escoles i nosaltres ens veiem capacitats de liderar un projecte per les escoles, amb la col·laboració de l'OMET i l'Ajuntament".

En l'últim trimestre d'aquesta temporada 2017-2018, el FS Sant Cugat celebrarà el seu 40è aniversari amb una jornada festiva.

El FS Sant Cugat organitzarà del 27 al 29 de desembre la segona edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala, en categoria masculina i femenina. Ja han confirmat la seva presència clubs d'Estats Units i d'Anglaterra. Una de les moltes novetats del torneig és que hi haurà jornades formatives de futbol sala, amb ponències d'entrenadors i entrenadores catalans de primer nivell.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem