El desnonament de Drinkking Lemon i la Festa Major de La Floresta, destacat de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

L'actualitat local d'aquesta setmana ha estat marcada pel desnonament del local d'oci nocturn Drinkking Lemon, arran d'un deute de l'empresa concessionària de 4,5 milions amb l'Ajuntament de Sant Cugat. D'altra banda, el municipi segueix de festa, i és que aquesta setmana La Floresta ha donat el tret de sortida de la seva Festa Major.

Així doncs, el projecte En bici sense edat de la Unió Ciclista Sant Cugat era l'obertura de la setmana, en un dilluns en el qual Sant Cugat va celebrar el seu Consell de Ciutat amb Torre Negra com a protagonista i en el qual i l'EMD de Valldoreix presentava el seu Pla de Joventut.

Més info: VÍDEO: La UC Sant Cugat impulsa 'En bici sense edat' per combatre la solitud dels ancians

De cara a dimarts 12 de juliol, l'inici de les obres del carrer d'Abat Mercet i la preocupació dels veïns per la tala d'arbres era l'obertura del dia, un dimarts en el qual l'Ajuntament presentava els 7 sensors que avaluen la contaminació de l'aire per millorar la salut dels santcugatencs.

Més info: Comencen les obres d'Abat Marcet i alguns veïns s'oposen a la tala d'arbres

Pel que fa al dimecres, l'entrevista al doblador Pau López era l'obertura del dia, un dimecres en el qual coneixíem a Adrià Saz, el santcugatenc amb més nota en la Selectivitat, i en el qual el municipi presentava l'Assemblea Ciutadana, un nou espai de debat per a la ciutadania.

Més info: Pau López Navarra: “L’objectiu és que el doblatge en català torni a ser important”

El desnonament de la discoteca Drinkking Lemon de Sant Cugat a causa d'un deute de l'empresa concessionària Reostat S.A era la notícia destacada del dijous, un dijous en el qual explicàvem el replantejament sobre el model de ciutat proposat en el Consell de Ciutat i es presentava la Mitja Marató que tindrà lloc al novembre al municipi.

Més info: VIDEO I Desnonen la discoteca Drinkking Lemon de Sant Cugat

Ja el divendres, el tret de sortida de la Festa Major de La Floresta, amb el pregó del Senglar Cultural, era la notícia destacada del dia, un divendres en el qual s'anunciava la suspensió enguany de la lectura dramatitzada del Màrtir Cugat i en el qual Valldoreix aconseguia ser membre de ple dret al Consorci de Collserola.

Més info: El Senglar Cultural de La Floresta emociona amb un pregó de Festa Major reivindicatiu

Finalment, durant el cap de setmana, les Olimpíades Bandarres de la Festa Major de La Floresta demostraven la rauxa i xerinola dels seus participants, un dissabte en el qual els Castellers de Sant Cugat celebraven la seva Diada de la Llotgeta.

Més info: VÍDEO: Can Modolell i Colones de Colon vencen en les Olimpíades Bandarres de La Floresta

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem