El Dia de la Dona i el pressupost municipal, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Sant Cugat s'ha tenyit de lila durant aquesta setmana per celebrar el Dia de la Dona, en una setmana en la qual el Taller Jeroni de Moragas ha celebrat el seu 50è aniversari. A més, durant la setmana, s'ha celebrat la Cercavila d'Escoles. En clau personal, hem entrevistat l'atleta Jaël Bestué i a la pianista, compositora i pedagoga santcugatenca Carme Talleda.

Així doncs, la primera posició dels santcugatencs com els catalans amb més segones residències era la notícia d'obertura de la setmana, en un dilluns en el qual coneixíem que la Generalitat construirà pisos de protecció oficial a Sant Cugat i en el qual es presentava els actes de la Capital de la Sardana 2023.

Més info: Els santcugatencs són els catalans amb més segones residències

De cara a dimarts, el repàs a les eleccions municipals del 2023 era la notícia d'obertura del dia, un dimarts en el qual el Govern demanava a totes les àrees de l'Ajuntament retallar 7,7 milions d'euros.

Més info: Eleccions municipals 2023 Sant Cugat: Les dates

Pel que fa al dimecres, el Dia de la Dona marcava l'actualitat del dia, amb el seu acte institucional i la manifestació. A més, frustrat l'intent de desnonament de l'Horta Alliberada i entrevistàvem a Jaël Bestué, 8a classificada en el Campionat d'Europa d'Atletisme Indoor.

Més info: Així s'ha viscut el 8M a Sant Cugat

Les sinergies d'entitats i empreses per crear valor compartit era la notícia d'obertura del dijous, un dijous en el qual es presentava el llibre Memòria de tots tres del santcugatenc Piti Español.

Més info: Entitats i empreses es troben per crear valor compartit

Ja divendres, el repàs a la història del Taller Jeroni de Moragas era la notícia d'obertura del dia, un divendres en el qual es coneixia la mort de Maya Recio, fundadora del projecte 'Maya's Illusion: Decorem el càncer'.

Més info: El Taller Jeroni de Moragas celebra el seu 50 aniversari

Finalment, l'entrevista a la pianista, compositora i pedagoga santcugatenca Carme Talleda era la notícia destacada del cap de setmana, un cap de setmana en el qual se celebrava el 50è aniversari del Taller Jeroni de Moragas i la 9a Cercavila d'Escoles. A més, Convergents presentava a la seva candidata Remei Gómez.

Més info: Talleda: 'Hauria d'existir un Eufòria amb música clàssica per donar-la a conèixer'
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem