Nadal, l'habitatge i les persones amb discapacitat, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Nadal ja és aquí i el municipi s'ha enlluernat per donar la benvinguda a aquesta festivitat, una festivitat en la qual se celebraran més de 350 activitats a Sant Cugat. A més, durant aquesta setmana, hem explicat els habitatges protegits que existeixen en el municipi, en una setmana en la qual s'ha celebrat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i hem entrevistat a Joaquim Serrahima, doctor i director general de Catalònia Fundació Creactiva.

Amb això, obríem l'actualitat setmanal amb les 9 empreses de Sant Cugat que més diners generen, en un dilluns en el qual la Junta de l'Associació de Veïns de Volpelleres es trencava per La Mirada i en el qual es coneixia el nombre de multes per superar els 100 km/h a l'AP-7 en els primers dies del nou límit.

Més info: Les 9 empreses de Sant Cugat que més diners generen

De cara el dimarts, la nova promoció d'habitatges protegits a Can Mates era l'obertura del dia, un dimarts en el qual la CUP Sant Cugat presentava a Marco Simarro com a candidat a les eleccions municipals i en el qual l'Ajuntament presentava la 2a fase de les obres de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola.

Més info: Sant Cugat impulsa una nova promoció de 35 habitatges protegits a Can Mates

Pel que fa al dimecres, l'entrevista a Manel Rodríguez, cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, sobre el Dia Internacional contra la Violència Masclista era l'obertura del dia, un dimecres en el qual es coneixia que el Quinto de Nadal tornava a Sant Cugat i en el qual el Consell de Barri de La Floresta es plantejava tenir més autonomia.

Més info: Rodríguez: "Hi ha dones que pensen que no arribarà l'agressió física, però s'equivoquen"

La nova programació del Teatre-Auditori per a la temporada de febrer a juny del 2023 era la notícia d'obertura del dia, un dijous en el qual Sant Cugat encenia els llums de Nadal i en el qual es coneixien els detalls de la Cavalcada de Reis i els Campaments Reials.

Més info: Barakatt, Camel, Malikian i Rosario, a la nova temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat

Ja el divendres, el llistat de les més de 350 activitats que se celebraran a Sant Cugat durant Nadal eren la notícia d'obertura del dia, un divendres en el qual es presentava la 20a edició de Pedra i Sang i en el qual l'Ajuntament buscava reduir el conflicte entre els seus treballadors.

Més info: Nadal a Sant Cugat 2022: Totes les activitats

Finalment, durant el cap de setmana, l'entrevista a Joaquim Serrahima, doctor i director general de Catalònia Fundació Creactiva amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat era l'obertura del dia, un cap de setmana en el qual anunciàvem l'augment d'atur a Sant Cugat.

Més info: Serrahima (Catalònia): “És una barbaritat que estiguem cobrant el mateix que el 2009”

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem