El Valldoreix FC rebrà el Sabadell Nord en la Copa de Catalunya Amateur

Els de Sant Cugat han ascendit recentment a 2a Catalana i el conjunt sabadellenc, a 1a Catalana

El primer equip del Valldoreix Futbol Club, que recentment ha aconseguit un ascens històric a 2a Catalana, rebrà el Sabadell Nord CF en els vuitens de final de la Copa de Catalunya Amateur. El partit es jugarà el pròxim diumenge, 10 de juny, a les 12 hores, al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, estadi on habitualment juga el Valldoreix FC. Així ho ha volgut el sorteig d'aquesta quarta eliminatòria, que es jugarà el cap de setmana del 9 i 10 de juny, i que s'ha celebrat aquest dilluns, 4 de juny, al matí, a la seu de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona.

El Valldoreix FC ha pujat a 2a Catalana, després de ser campió de lliga en el grup 11 de 3a Catalana, amb 78 punts i un balanç en la lliga de 25 victòries, 3 empats i 6 derrotes. El Sabadell Nord CF, per la seva banda, ha ascendit a Primera Catalana com a campió del grup 4 de 2a Catalana amb 78 punts i un balanç de 24 victòries, 6 empats i 4 derrotes. Mentre el Valldoreix FC no ha jugat cap partit d'aquesta edició, el Sabadell Nord CF es va imposar (2-3) en la darrera ronda al camp del Juan XXIII CS.

Vargas: "Són favorits, però a un partit pot passar de tot"

El sorteig s'ha fet a la seu de la Federació Catalana de Futbol. FOTO: FCF

Per a Jose Andrés Vargas, entrenador del Valldoreix FC, aquest partit "és per gaudir-lo. El Sabadell Nord CF ha pujat a Primera Catalana, té molt bons jugadors, i un entrenador històric i de prestigi al Vallès com és Quico Díaz. A priori, són els favorits al 100%, però nosaltres juguem a casa i a un partit pot passar de tot".

Segona participació en la Copa de Catalunya Amateur

El Valldoreix FC ja va jugar la Copa de Catalunya Amateur la temporada 2012-2013, quan va ascendir de 4a a 3a Catalana. En el seu primer partit, els verd-i-blancs van superar el Centro Europeo Tecnofutbol B, campió llavors del grup 15 de 4a Catalana, mentre que en el segon van perdre amb el CD Marianao Poblet, campió del grup 3 de 2a Catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem