Gairebé la meitat del nou pavelló 3 de la ZEM La Guinardera ja està construït

L'equipament municipal ha d'estar acabat el pròxim mes de setembre, per contracte

Les obres del nou pavelló 3 que s'està construint a la ZEM La Guinardera van a bon ritme, segons l'Ajuntament. Segons el consistori, un 40% de l'obra ja està feta. Per contracte, aquesta instal·lació esportiva municipal ha d'estar acabada el pròxim mes de setembre. Així, ja podrà entrar en funcionament per l'inici de la pròxima temporada, la 2017-2018. L'Ajuntament encara no ha fet públic quins seran els clubs que utilitzaran aquest equipament per entrenar i competir.

Tres pistes de joc

Segons l'Ajuntament, l'obra està construïda al 40%. FOTO: Artur Ribera

El que serà el sisè pavelló poliesportiu municipal de Sant Cugat, amb una superfície total de 2.017, 28 m2, tindrà capacitat per a 3 pistes de joc en posició transversal (PAV3). El projecte conté un rectangle esportiu final de 53 m x 32 m (1.698,25 m2) que incorpora una tercera pista transversal de bàsquet, millorant els objectius de les bases inicials. A més, disposa d'una zona de graderia per a 300 persones assegudes. L'edifici està projectat amb criteris de sostenibilitat i màxima eficiència energètica.

Les obres, que van començar a principis de juny del 2016, van començar amb un any de retard. Cal recordar que l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, va anunciar el 17 de setembre del 2014, en la presentació de l'avantprojecte d'aquest pavelló, que la construcció de l'equipament començaria el primer semestre del 2015. Segons el consistori, el cost del pavelló serà de 4 milions d'euros.

Actualment, els 5 pavellons municipals de Sant Cugat estan al màxim de la seva capacitat. Segons l'Ajuntament, cada tarda i vespre tenen una ocupació del 98%. En fan ús un total d'11 entitats esportives, que agrupen 1.600 esportistes repartits en 130 equips.

Compromís

El de la ZEM La Guinardera serà el sisè pavelló de Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera

Segons l'Ajuntament, en aquest mandat està previst portar a terme, entre d'altres, el cobriment de la piscina del Parc Central, ampliar els vestidors de la ZEM Jaume Tubau, el cobriment de la pista esportiva de Les Planes i la instal·lació de gespa artificial a les pistes de Sant Francesc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem