Els serveis sanitaris i la Capital de la Sardana, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Sant Cugat segueix augmentant la seva població any rere any i un dels reptes al qual s'afronta el municipi és si el seu sistema sanitari està preparat per als 100.000 habitants que es preveu que tingui la ciutat. És per això, que durant aquesta setmana, hem publicat un reportatge analitzant els serveis sanitaris amb els quals compta Sant Cugat. A més, el municipi ha donat el tret de sortida a l'any de la Capital de la Sardana durant aquesta setmana.

Així doncs, obríem l'actualitat de la setmana amb l'entrevista a Marta Salazar, fundadora del Cercle de mares Qgat, en un dilluns en el qual l'Ajuntament donava detalls del nou barri de Ca n'Ametller i en el qual l'Esbart Sant Cugat torna presentava el seu espectacle Ballant perquè ens mirin.

Més info: Marta Salazar, fundadora del Cercle de mares Qgat: "Donem a llum i s'obliden de nosaltres"

Pel que fa a dimarts, el reportatge sobre com estan els serveis sanitaris de Sant Cugat era la notícia d'obertura del dia, en un dimarts en el qual el PSC anunciava que els seus 4 regidors repetirien en els primers llocs de la llista electoral i en el qual Sant Cugat presentava la Guia de Drets Socials.

Més info: Sant Cugat, a punt per atendre la salut de 100.000 habitants?

L'entrevista a Patrick Reyes, exjugador de la UESC i primer dorsal retirat del club vermell-i-negre, era l'obertura del dimecres, un dimecres en el qual explicàvem la reobertura del pont de Can Vernet i en el qual Raül Romeva ha parlat sobre el camí republicà en la conferència GPS Republicà.

Més info: Reyes (dorsal retirat de la UESC): 'Sempre he intentat ser un referent i un bon exemple'

De cara a dijous, la nota de l'estat de la ciutat per part dels santcugatencs era l'obertura del dia, un dijous en el qual els veïns de Les Planes manifestaven el seu descontent amb el funcionament del bus a demanda.

Més info: Els santcugatencs mantenen la nota de l'estat de la ciutat en un 6,6

Ja divendres, l'entrevista a Ignasi Luque pel Dia del Pare, capità del CFU Mira-sol i pare de 3 nenes, era l'obertura del dia, un divendres en el qual En Comú Podem Sant Cugat presentava el seu programa electoral i en el qual el Club Esportiu Valldoreix presentava la prova del circuit Rafa Nadal Tour.

Més info: Ignasi Luque: 'M'agrada el futbol, però prioritzo el meu temps amb les meves filles'

Finalment, durant el cap de setmana, la capitalitat de la sardana a Sant Cugat era la notícia destacada del cap de setmana, un cap de setmana en el qual Lluís Fernández Alà presentava el programa electoral del Front Nacional a Sant Cugat.

Més info: Sant Cugat és proclamada Capital de la Sardana amb un dia ple música i germanor

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem