El Sant Cugat Esport FC ofereix els 8 trofeus de la temporada del centenari

L'entitat ha ofert a la ciutat els 8 trofeus que va aconseguir la temporada passada, la 2015-2016, en una recepció de l'alcaldessa a l’Ajuntament

El Sant Cugat Esport Futbol Club ha ofert a la ciutat els 8 trofeus que va aconseguir la temporada passada, la 2015-2016, en la temporada del centenari de l'entitat. Ho ha fet en una recepció oficial a l'Ajuntament de Sant Cugat, en un acte presidit per l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, i on hi han assistit un centenar de persones, entre directius; entrenadors, encapçalats pel director tècnic esportiu, Ferran Benet; jugadors, i pares de l'entitat vermell-i-negre.

Els equips del Sant Cugat Esport FC que van ascendir van ser el primer equip masculí (a Primera Catalana); el segon equip femení (a Primera Catalana); el cadet A (a Divisió d'Honor), i l'infantil B (A Preferent). També cal destacar el subcampionat de la Copa Amateur del primer equip masculí.

Per la seva banda, el prebenjamí A i B i l'infantil femení van adjudicar-se el títol de lliga, però no van poder ascendir perquè només hi ha una única categoria en aquestes dues categories.

La recepció s'ha fet aquest dimarts, 25 d'octubre, a la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, amb la presència també d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC.

A l'acte hi han assistit un centenar de persones. FOTO: Localpres

Més informació
 
Comentaris

Destaquem