Sant Antoni i l'entrevista a Aldo Ciprian, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Sant Cugat ha celebrat un any més la festivitat de Sant Antoni, una festivitat que té més de 150 anys de tradició. A més, durant aquesta setmana, hem entrevistat a Aldo Ciprian, portaveu de Ciutadans Sant Cugat i alcaldable a les pròximes eleccions, en una setmana que ha estat marcada per les fortes ratxes de vent.

Amb això, la perspectiva de creixement de la població de Sant Cugat era la notícia destacada del dilluns 16 de gener, un dilluns en el qual se celebrava el Ple Municipal. En aquesta sessió, alguns dels temes tractats van ser el contracte de voluminosos, l'okupació i La Mirada.

Més info: Nou contracte de voluminosos, ocupació i la Mirada més parada, al ple municipal

De cara al dimarts se celebrava Sant Antoni i és per això que portàvem un recull de fotos històriques de la festivitat. A més, durant el dia, el fort vent va ser el gran protagonista, en un dia en el qual es coneixia la mort de Pere Pujol.

Més info: Fotos històriques de Sant Antoni, una festivitat amb molta història a Sant Cugat

Pel que fa a dimecres, la vinculació de Julio de Paz amb la festivitat de Sant Antoni era l'obertura del dia, en un dimecres en el qual es coneixia la mort de Xavier Barbany i en el qual l'Ajuntament anunciava la plantació de 900 arbres aquest hivern.

Més info: Julio de Paz, gairebé 90 anys i una vida festejant per Sant Antoni

L'entrevista a Aldo Ciprian, portaveu de Ciutadans Sant Cugat i alcaldable a les pròximes eleccions municipals, era la notícia d'obertura del dia, un dijous en el qual dones esportistes parlen sobre la conciliació entre la maternitat i l'esport en un acte organitzat pel TOT i explicàvem l'experiència de Miquel Martí en el Dakar.

Més info: Ciprian (Cs): "No hi ha entesa entre els tres partits del govern"

Ja el divendres, l'entrevista a Lluís Carreras, president de la Creu Roja de Sant Cugat-Valldoreix-Rubí, banderers dels Tres Tombs, era la notícia d'obertura del divendres, un divendres en el qual explicàvem el tancament de la Xurreria Sant Cugat després de 41 anys i en el qual un incendi cremava en un habitatge de Sant Cugat.

Més info: Carreras (Creu Roja Sant Cugat): "El voluntariat és el secret de la societat"

Finalment, la celebració dels Foguerons de Sant Antoni i els Tres Tombs han estat les protagonistes del cap de setmana, un cap de setmana en el qual el PHC Sant Cugat ha aconseguit un triomf de prestigi vers el Deportivo Liceo.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem