El Sant Cugat Esport FC passarà a dir-se Sant Cugat FC

El club, que treballa en la creació d'una fundació, ressalta que vol gestionar la ZEM Jaume Tubau

El Sant Cugat Esport Futbol Club passarà a anomenar-se Sant Cugat Futbol Club, en l'any del seu centenari. Així ho han aprovat, per unanimitat (com la resta de punts de l'ordre del dia), la quinzena de socis que han assistit a l'assemblea general ordinària de l'entitat, que s'ha celebrat aquest divendres, 2 de desembre, a la nit, a la casa de Cultura. La junta directiva ha estat qui ha presentat aquesta proposta a l'assemblea. Després de l'assemblea, el president del Sant Cugat Esport FC, Llorenç Santasusagna, ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que el nou nom pel club, Sant Cugat FC, "és la denominació més real del club, és el nom que més ens identifica. A més, pot venir algú demà i posar-li el nom de Sant Cugat". L'entitat esportiva local porta aquest nom des de l'època en què el president va ser Àlex Barberà, present a l'assemblea.

El club vol gestionar la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau

L'assemblea també ha aprovat introduir d'altres modificacions als estatuts del club, com una esmena de règim patrimonial i econòmic. Així, per exemple, a partir d'ara el Sant Cugat podria, legalment, gestionar la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau, que inclou instal·lacions i bar. En aquesta línia, Santasusagna, que afronta el seu tercer mandat consecutiu, ha estat molt clar: "El club voldria gestionar la ZEM Jaume Tubau. Ja fa molts anys que ho demanem a l'Ajuntament".

Es crearà una fundació

La junta directiva del Sant Cugat Esport FC, que aquesta setmana ha rebut la Medalla d'Honor de la ciutat, està treballant per crear una fundació, que englobi tots els projectes solidaris de l'entitat, com el SantCu-ASDI, el campus de l'Índia, i poder seguir ajudant a aquelles famílies que, per dificultats econòmiques, no poden pagar la quota del seu fill. A l'assemblea, Tomàs Subirà, vicepresident del club, ha destacat que "fa més de deu anys que donem una vessant solidària molt important. És més fàcil trobar col·laboradors i patrocinadors des d'una fundació".

Recuperar el SantCu-ASDI

A l'assemblea hi han participat una quinzena de socis. FOTO: Lali Álvarez

"Aquesta temporada 2015-2016 no hem pogut fer l'equip SantCu-ASDI perquè ASDI només tenia 3 o 4 jugadors i els pares van decidir que, amb tan pocs jugadors, no els apuntaven. Nosaltres volem recuperar aquest equip inclusiu. A Sant Cugat vam ser els pioners", ha assegurat Santasusagna. El club treballa per recuperar aquest equip i manté contactes amb el Grup Catalònia i amb el Taller Jeroni de Moragas.

La Festa de Nadal

Un any més, el Sant Cugat Esport FC organitzarà la Festa de Nadal, adreçada als equips més petits de l'entitat, amb la visita del Paranoel. Serà el divendres 16 de desembre a la tarda, a la ZEM Jaume Tubau. En aquest mateix dia, l'entitat lliurarà a Josep Maldonado, fundador i president de l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI), tot el material esportiu que hagi recollit. Aquesta és la 12a temporada que el Sant Cugat col·labora amb ESI.

El club també organitzarà el diumenge 18 de desembre el tradicional esmorzar pels socis més antics de l'entitat. Tindrà lloc al bar de la ZEM Jaume Tubau, abans del partit que jugarà el primer equip davant el CE Farners, corresponent a la 15a jornada de lliga del grup 1 de Primera Catalana.

Ja més endavant, el dissabte 25 de febrer, el Sant Cugat Esport FC organitzarà una nova edició del torneig solidari en benefici a la Fundación Vicente Ferrer.

Un club sanejat

Els socis han aprovat a l'assemblea el tancament de l'exercici 2015-2016, amb un superàvit de 10.280,09 euros. Tomàs Subirà ha explicat a l'assemblea que "ha estat un any molt bo. Hem assentat un punt d'inflació pels pròxims anys". Subirà també ha presentat un pressupost per aquesta temporada 2016-2017 "molt realista", de 293.233 euros.

El Sant Cugat Esport FC també ha explicat als associats que recentment s'ha adherit a la Carta Ètica de l'associació Sant Cugat Creix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem